sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Luukku 1


Kuten osa ehkä jo viikontakaisesta mokastani huomasivat, sain nyt kerrankin inspiraation joulukalenterin pitämiseen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että säännöllisen epäsäännöllisten kuulumispostausten lisäksi pääsette nauttimaan, tai kärsimään, miten vain, nyt kahdenkymmenen neljän päivän ajan kaikennäköisistä erikoispostauksista sun muista! Voin sanoa, että totaalisen ennennäkemätöntä materiaalia on luvassa aika pitkälti joka päivälle, ja näiden lisäksi niin videota, valokuvia kuin pitkiä tekstejäkin. Muisteluita, ennustamista ja yleistä höpinää, vähän siis kaikkea, ja pitäisi ainakin löytyä jokaiselle jotain. Tosin ei ehkä hevosvihaajalle, mutta niin... Jokainen postaus tulee alkamaan tuolla 24.11. kuvaamallamme kuvalla, siltä varalta jos joku lukija haluaa pitää koko luukun yllätyksenä -ei näy Bloggerin esittelyssä mitään suuntaa-antavaa kuvaa, ja tekstin voi jokainen halutessaan ohittaa. Kuvan on ottanut ja muokannut Veera, jolle suuren suuri kiitos!

Suurin osa postauksista on valmiiksi kirjoitettuja, parhaimmillaan marraskuussa, joten kaikki tiedot eivät välttämättä ole aivan prikulleen paikoillaan. Valmiiksikirjoittamisella ehkäisen sen, ettei joku päivä luukkua tulisikaan -en välttämättä ehdi käydä joinain päivinä koneella ollenkaan.

Poni viime jouluaatolta, tavoitteena on tänäkin vuonna saada vähintään yhtä edustavia kuvia!

2 kommenttia:

  1. Piiwii, joko on kaikki luukut suunniteltuina vai kiskotaanko tonttulakista matkan varrella? ;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.