keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Luukku 18


Tämänpäiväisen luukun on tarkoitus mainostaa täysin maksuttomasti (sekä minulle että kyseisten paikkojen ylläpitäjille) käyttämiäni foorumeita sekä verkkokauppoja.

Käyn kahdella hevosaiheisella foorumilla. Suuremmat olen hylännyt aikalailla kokonaan, Hevostalli.netissä tulee hyvin hyvin harvakseltaan kulutettua aikaa.

Toisinhevostelijat.net on paikka, josta olen kaivanut hyvin suuren osan tiedoistani, erityisesti satuloihin ja kavioihin liittyen. Näiden kolmen ja puolen vuoden aikana mitä olen kirjautuneena tuota selaillut, on tuonne eksynyt yksi ainoa trolli, joka sekin sai huomiokseen vain olan kohautuksia. Ilmapiiri on erinomainen, etenkin, kun otetaan huomioon, että tuolta löytyy oikeasti ties minkälaista porukkaa; aluetta tai kansallista kisaavasta porukasta hevostäteihin ja niistä aina vegaaneihin, jotka syöttävät hevosilleen vain luomua eivätkä käytä muita varusteita kuin kukkakaulanarua. Kaikki asialliset mielipiteet otetaan asiallisesti vastaan, ja tuolla ihmiset osaavat jopa argumentoida näkemyksensä!

Konitorin foorumi on käsittääkseni tällä hetkellä oikeasti tauolla tai jotain vastaavaa, mutta käyn silti päivittäin tarkistamassa, olisiko tuonne tullut uusia viestejä. Joku aika sitten foorumi oli kovinkin aktiivinen ja siellä käytiin päivittäin rakentavaa keskustelua, mutta jostain syystä porukka hiljeni ja foorumi sen myötä.

En tykkää pahemmin ostella, saatika tilailla tavaroita tai varusteita, mutta on olemassa kaksi hevostarvikkeita myyvää verkkokauppaa, joihin mieluusti tungen rahani ja tilaan tavaroita ihan vain jo sen takia, että niistä olen saanut elämäni parasta asiakaspalvelua.

Konitoria taas vaihteeksi, mutta oikeasti. Ihan mielettömän hienoja ihmisiä, joille asiakaspalvelu on selvästi lähellä sydäntä. Nopea toimitus, asialliset toimituskulut, ja tosiaan, mikä parasta, mitä loistavinta asiakaspalvelua!

Vainikan Aitalta olen sekä tilaillut tuotteita, että pyytänyt neuvoa kavioasioihin. Enkä pahemmin tämän parempaa palvelua olisi voinut mitenkään saada. Virtuaalinen hatunnosto ja kumarrus Sadulle! Erittäin nopea toimitus, asiantunteva ja ystävällinen palvelu sekä tuotteita, mitä ei mistään muualta Suomesta saa.

Tähän luukkuun loppunee kuitenkin meidän joulukalenteri ja blogi jää hiljaiselolle ajaksi n, avaan ehkä syitä joskus jos jaksan jos saan joskus asiat kuntoon. Ja kyllä, liittyy erittäin vahvasti poniin. Siihen saakka nakelkaa kysymyksiä joihin vastaan luultavasti 23. päivä tai joskus, ja osallistukaa ihmeessä arvontaan, ei turhan huonot voittomahdollisuudet ainakaan ole.

2 kommenttia:

  1. Vainikan aitan sivuja olen lueskellut, vaikka ei ole edes omaa hevosta. Heillä on hyviä näkökulmia ja tekstejä joita kannattaa lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään kovasti kyseisen sivun teksteistä, paljon tutkimuksiin perustuvaa asiatietoa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.