maanantai 2. joulukuuta 2013

Luukku 2


Seitsemäntoista päivän päästä tulee tasan kaksi vuotta siitä, kun julkaisin ensimmäisen postaukseni tähän blogiin. Varsin lyhyt aikahan se on, mutta tämä on kuitenkin pitkäikäisin blogini koskaan! Jos kuitenkin totta puhutaan, haluaisin poistaa ensinnäkin kaikki postaukset vuodelta 2011 Puppe-kirjoitusta lukuunottamatta, sillä ne ovat vain aivan totaalisen laaduttomia, töksähteleviä ja, noh, mukahauskoja. Nyt olen vain aivan reilusti tylsä. Vanhat tekstit sisältävät myös aivan tajuttoman väärää tietoa, joita en välttämättä edes myöhemmissä kirjoituksissa korjaa silloisten postaustaukojen vuoksi, ja blogiin liittymättömistä syistä haluaisin poistaa suuren osan tietyistä postauksista päästäkseni jättämään kyseisen aikakauden entiseksi elämäkseni.

Puppe/30-12-2011

No mutta, ainakin toistaiseksi ajattelin kuitenkin jättää myös nuo surkeat, vanhat tekstit julkisiksi; harvemminpa niitä kukaan lukee, ja jos joku erehtyy niin tekemään, niin toivottavasti huomaa kehittymiseni uudempiin verratessa. Nyt tarkastelkaamme erinäisiä tilastoja.


Omaksi yllätyksekseni aktiivisimmillaan kirjoittelu on ollut tänä vuonna, vaikka minusta tuntuu, että olen koko ajan vain taukoillut kaiken maailman vastoinkäymisten vuoksi. Tähän mennessä aktiivisen postauskuukausi on maaliskuu; silloin sormeni sauhusivat jopa yhdeksän kirjoituksen verran. Näistä kuitenkin suurin osa koski enimmäkseen jotain muuta hevosta, kuin Koota -tästä voisin päätellä, ettei meidän elämässä mitään jännää reiki-hoidon lisäksi tapahtunut.

Velmu/30-03-2013

Lassi/02-03-2013

Eniten katseluita kerännyt postaus kautta aikojen on tuo samainen Puppe-postaus, jossa viimeisimmän katsomiseni mukaan oli 299 katsomista. Seuraavana tulee Maila-kirjoitus, 128 katselulla. Puppe-kirjoitus oli linkitetty Hevostalli.netin keskusteluun koskien koskettavia muistotekstejä, josta vierailijoita on tullut 113 kappaletta. Mailan teksti taas oli linkitettynä Kavioiden kopsetta & koparoiden naksetta-blogiin, josta on näiden kahden vuoden aikana saavuttu vierailulle käväistäkseen tai jäädäkseen kaiken kaikkiaan 232 kertaa.

Maila/29-12-2011

Kärkisijalla kuitenkin koko tilastossa on Hevostalli.netin foorumi, ruhtinaalisella 1575 vierailulla. Toisella sijalla on Google, josta .fi- ja .com-päätteiset yhteenlaskettuna vierailijamääränä on 1012 käyntiä. Näiden jälkeen tulee Petsie (584) ja Kavioillakoparoilla. (232)

Papi, Koo ja Aatu/19-07-2012

Hakusanat onkin hauska asia. Yleisimmin käytetty on luonnollisestikin "krrsu.blogspot.com", jolla tie blogiin on johdettu 156 kertaa. Sen sijaan samainen hakusana .fi-päätteellä on käytetty kymmenesti. "poni pelkää lantakasoja" on toisella sijalla 31 haulla, "kavaletti" jaetulla kolmannella yhdessä "pöpilä blogi"n kanssa 17 haulla ja "kumisaappaat jalkaan/jalassa"-haulla on löydetty yhteensä 25 kertaa.

Koo & minä kumisaappaat jalassa/16-06-2013

Muita hauskoja tai outoja talteen ottamiani hakusanoja ovat mm. "lehmänhermoinen koira", "maailman lihavin nainen", "rumin elukka", "sadepuku", "hai kumisaappaat lime", "kuljetussuojat suomenhevonen", "poni ruohonleikkuri", "hukkuva hirvi" ja "ponin ylikunto".

Syppe/05-06-2013

Entäpä kävijämäärät sitten? Katselluin kuukausi oli heinäkuu 2013, jolloin blogissa vierailtiin 2077 kertaa. Seuraavana syyskuu 2013 1487 katselulla, ja vähiten vierailijoita on käynyt marraskuussa 2012, 191 kertaa. Kaiken kaikkiaan katseluita on 18390 kappaletta.

25-02-2013

Kommenttirikkain teksti, mikäli kysymysruinauspostausta ei lasketa, on taas vaihteeksi jaetulla sijalla ja viidellätoista kommentilla varustetut Elinolosuhteet-postaus, sekä Terveisiä nuhanenältä-minipostaus. Näihin(kin) on kuitenkin laskettu minunkin vastauskommenttini.

02-10-2013

Joko riittää linkit ja tilastot? No hyvä, pääsen sanomaan, että ainakin itse huomaan kehittyneeni valtavasti tämän blogin kanssa; ensinnäkin ulkoasu on huomattavasti silmäystävällisempi entä aiemmin, kuvat on aseteltu siistimmin (olen muuten muutellut nuo vanhojen postausten kuva-asetelmat, meinasi itku tulla niitä vanhoja katsellessa) ja teksti on helppolukuisempaa. Olenko yksin mielipiteeni kanssa, vai onko joku muukin huomannut saman?

6 kommenttia:

 1. Velmukin on päässyt taas seikkailemaan blogiisi :')

  VastaaPoista
 2. Oon lukenut sun koko blogin ja kehitystä on huomattavissa, todellakin. Ehkä olet kuitenkin turhan itsekriittinen, ei minusta nuo vanhat postaukset pahoja ole. Äläkä poista, kiva oli päästä lukemaan ihan alusta asti :)
  Ihana blogi sulla siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva, että muutkin ovat kehitykseni huomanneet, en siis kuvittele ihan harhoja. :)

   En tykkää ollenkaan noista about ensimmäisen puolen vuoden postauksista, mutta toisalta, pakkohan se on jostain aloittaa, ja tykkäänkin pitää ne juuri sen takia, että voin toisinaan helposti palata pari vuotta ajassa taaksepäin.

   Poista
 3. kyselimpä vähän aikaa sitten sijaintia ja vastasit tällee
  "Oulussa, Haukiputaalla. Tarkemmin Kellon kylällä, Kiviniementien varressa. Eli tuskin oikealla suunnalla. :D Ja oi että, kiva kuulla! :)"

  nii pakko sanoo et just oikeella suunnalla. :D koska asun noin 5 km päässä siitä. :))

  Mut älä ihmeessä poista noita vanhoja postauksia, ne saattaa olla sun mielestä huonoja, mut mun mielestä on mukava selata koko blogi sen alusta loppuun asti. Tässä näkee kivasti sen kehityksen mitä sullakin on tapahtunu. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää, että täälläkinpäin on elämää! :D Mutta tosiaan, mikäli poneilut/hiihtoratsastus kiinnostaa, niin minä ja Koo olemme valmiina. :)

   Kiva kuulla, ehkä siis jätän nuo edelleen tänne lojumaan, eipä ne sinällään ketään häiritsekään. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.