torstai 5. joulukuuta 2013

Luukku 5


Tämä kiertelee joka joulu vähintään joka toisessa blogissa, ja päätinpä itsekin ensimmäisen kerran tällaisen toteuttaa. Eli joululahjatoiveet ponille.
Eli joko Double Diamondin (yllä, kuvat varastettu ilkeästi täältä) musta noin 3,6-metrinen polyesteriköysi ja punamusta naruriimu, tai Silvertipin (kuvat täältä) 3,6-metrinen köysi limenä, punaisena tai mustana, ja naruriimu limenä tai punaisena. Olen tuskaillut tämän valinnan kanssa sellaiset kolme vuotta, ja suurimmaksi osaksi tämän valinnanvaikeuden takia ei meillä kunnon naruriimua ja köyttä ole. Paras yhdistelmä olisi Silvertipin riimu (koska väri) ja DDn köysi, (koska laatu) mutta sitten taas pitäisi tilailla kahdesta paikkaa ja ärh.


Ja sitten näihin ei-todellakaan-koskaan-tapahtumassa -tavaratoiveisiin. Freeform Classic Shortback Plus, (kuva) Flexible Inspiration, (kuva) tai Flexible Bascule. (kuva) Hintaluokka uutena noin 1400 pintaan -ei siis tarvinne selitellä, miksei näitä ole, ja miksei ole myöskään tulossa? Haaveilla ja kuolata toki aina saa...


Matrixin kombikuolaimettomat. (kuva) Ainakin idean tasolla kätevin härpäke, johon olen koskaan törmännyt. En tiedä miten toimivat käytännössä, mutta vaikuttavat varsin näppäriltä ja monipuolisilta. Ma tahtooo!


Easyboot Glovet (kuva) joka kinttuun, nastoilla. En tiedä tulisiko näitä koskaan käytettyä, mutta olisivatpahan kaapissa jos tarvetta tulisi vaikkapa tallinvaihdon vuoksi.

Näiden lisäksi kelpuuttaisin mm. pihaton, Mattes Correction Padin, Horseware Rambo Micklem Multibridlet, Hoofjackin, sekä kunnollisen DGn kaviopuukon. Sitä sponsoria taikka lottovoittoa odotellassa.

4 kommenttia:

 1. Pihatto ja nuo kuolaimettomat tänne kans <3 Joskus oon tollasia halppisversioita koettanut, tosi kivat ois ollu, jos ei ois välillä hirttäny kiinni :----D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se kiinnihirttäminen tahtoo olla tapana melkein kaikilla crossundereilla, oli sit halvemmat tai ei. Nuo kombit haluaisin lähinnä tuon pessoahackamoren takia, saa kätevästi joko sidepullit tai pienenpienen vivun. :)

   Poista
 2. Laktoosi iski, joten nukkumisesta ole ollut tietoakaan, niin päätin sitten tulla tarkemmin nuo linkit myyräämään. Itsekseni sitten täällä hihittelin, kun tuolla http://www.scanarab.net/verkkokauppa/product_catalog.php?c=28 oli "Fleecepintelit Suomen lipulla" ja lisätiedoissa "Paksut pehmeät fleecepintelit, pakkauksessa 2 kpl pinteleitä. (Kuvassa Ruotsin lippu)". Kamalan vaikeaa oiskin varmaan ollut kuvata ne Suomen lipulla olevat. Mistä muuten tuleekin mieleeni, et kuinkas sattuikin, että tuli huomattua juuri itsepäisyyspäivänä... Hihhihhhiih... Alkaa nukkumattomuus tuntua jo, olen sekava.... :'D
  Tämä oli vain jokin sekava, epämääräinen yöllinen, mutta kuitenkin niiiiiiiiiin pakollinen kommentointi... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätkö, oon kans nauranu tuolle samalle joskus aiemmin. :'D Ajoitus tosin ei ollu näin loistava ku sulla!

   Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.