perjantai 13. joulukuuta 2013

Luukku 13


Blogin historian ensimmäinen arvonta saa päivänvalonsa nyt! Arvontaan osallistuaksesi vastaa alla olevaan kyselyyn ja mikäli emme ole muualta tuttuja, (ts. en omista yhteystietojasi) laita haluamasi yhteydenotto-osoite mukaan. En julkaise vastauksia ennen arvonnan ratkeamista, että jokainen keksii omat vastauksensa. Arvonta suoritetaan 24. päivä kunhan ehdin, joten suosittelen jättämään vastauksen 23. päivään mennessä. Arvonta tapahtuu joko netin arvontakoneella, tai siskoni vetää tonttulakista nimen. Mikäli osallistut anonyymina, laitathan heti kommentin alkuun nimimerkin, jotta voin erottaa sinut muista ja jolla osallistut arvontaan.

Arvonnan sponsoroijana on Konitori, jolle suurkiitokset! Palkintona toimii SMHN-slow feeding-verkko, mini-kokoinen (80cm x 90cm) 30mm silmäkoolla. Meillä on ollut tuosta kokoa isompi versio käytössä nyt vajaan kuukauden ajan, ja en voi kuin kehua! Hööksin verkkoa on jo jonkin verran tuhottu, mutta SMHN'ssä ei näy yhtään mitään rispaantumia saatika repeämisiä. Meidän verkko (120cm x 90cm) imaisee helposti yhden noin kymmenkiloisen kuivaheinäpaalin jääden vähän vajaaksikin, tämä pienempi versio sitten vähän vähemmän, mutta kuulemma esimerkiksi yöheinille mitä loistavin.


Kyselyyn voi osallistua ilman arvontaan osallistumista, ja toivonkin, että mahdollisimman moni vastaisi kyselyyn, ja vain sellaiset, joilla palkinnolle on käyttöä, osallistuisivat arvontaan. Kaikista eniten kuitenkin toivon, että vastaisitte ihan jokaiseen kysymykseen rehellisesti! Vastauksilla ei ole mitään vaikutusta arvontaan, mutta blogin tulevaisuuteen kylläkin -haluan ehdottomasti tehdä tästä niin lukijaystävällisen ja mukavan kuin mahdollista. Halutessasi voin olla julkaisematta vastauksesi kokonaan, ilmoitathan siitä kommentissasi. Voit myös esimerkiksi iästäsi sanoa noin-määrän, mutta minulla on epäilykseni blogin lukijakunnan keski-iästä ja haluan tietää, onko se totta vai ihan harhakuvitelmaa.

Vastaa ainakin seuraaviin kysymyksiin; Ikäsi? Mistä löysit blogiini? Kuinka kauan olet lukenut blogiani? Luetko anonyymina, kirjautuneena, vai satunnaiskävijänä? Harrastatko itse hevosia ja jos kyllä, niin miten? Mikä kirjoittamistani postauksista on ollut mukavin, ja mikä ikävin? Luetko kaikki postaukset vai vaan tiettyä hevosta/aihetta koskevat? Mitä mieltä olet kuvien ja tekstien määrästä? Entä ulkoasu, sijoittelut ym, onko helppokäyttöinen vai joudutko esimerkiksi selaamaan kohtuuttoman paljon alas/sivulle? (ja jos joudut, kerrotko samalla näyttösi tuumat ja käyttämäsi resoluution?) Mitä plussia ja miinuksia blogissani on? Mitä haluaisit muutettavan? Ja mitä taas ei missään nimessä saisi poistaa/muuttaa?

Lisäksi saat kertoa ihan kaikkea, mitä mieleesi tulee! Romaanit ovat täysin sallittuja. Käyn jokaisen vastauksen ajan ja ajatuksen kanssa huolella läpi, ja vastaan jouluaaton jälkeen niihin, jotka saan julkaista. Toivon myös, että jokainen osallistuja kävisi heittämässä vähintään yhden kysymyksen edelliseen luukkuun. (ei siis tähän postaukseen, koska en näe kommentteja kokonaan ennen kuin julkaisen ne)

Kiitos osallistumisestasi, ja onnea arvontaan mikäli siihen osallistut!

12 kommenttia:

 1. Vastaan arvontaan sähköpostilla :D

  VastaaPoista
 2. tiedät ikäni, löysin tämän jostain pari vuotta sitten,no sen pari vuotta, kirjautuneena, EN HARRASTA MITEN NIIN?, kaikkihan ne ovat mukavia, ikäviä ei ole! (tykkään varsinkin velmupostauksista ;), luen kaikki postaukset, ihan sopivassa määrin kumiapkin on joka postauksessa, ei mitään moittimista ulkoasussa, plussia on hyvä laatuiset kuvat ja siisti värimaailma, miinuksia ööö öö öö.. ET SAA POISTAA BLOGIA TÄÄ ON NII KIWSU :3 ja tee oma-mielipide-neuvo tms postauksia!! ne on kans kivoja (::

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletpas hassu lapsi. :D Postaustoive pistetty korvan taakse yay, muutama tuollanen onkin jo ollut suunnitelmissa kaaaauan.

   Poista
 3. Ikäsi?
  - 22
  Mistä löysit blogiini?
  - Varmaan jonkun toisen blogin kautta.
  Kuinka kauan olet lukenut blogiani?
  - Puolisen vuotta?
  Luetko anonyymina, kirjautuneena, vai satunnaiskävijänä?
  - Kirjautuneena
  Harrastatko itse hevosia ja jos kyllä, niin miten?
  - Harrastan oman hevosen kanssa ja lisäksi ratsastustunneilla
  Mikä kirjoittamistani postauksista on ollut mukavin, ja mikä ikävin?
  - Muistan ainakin postauksen, joka koski hevosten elinympäristöä, talliolosuhteita yms. Se oli tosi mielenkiintoinen! Ja ikäviä ei kyllä tuu mieleen. Ehkä ikävintä on se, että postauksia on ennen joulukalenteria tullu liian harvoin! ;)
  Luetko kaikki postaukset vai vaan tiettyä hevosta/aihetta koskevat?
  - Luen kaikki.
  Mitä mieltä olet kuvien ja tekstien määrästä?
  - Ihan sopiva, vaikka totta kai aina voi olla enemmän kuvia, ja tässä tapauksessa tekstiä kans, koska yleensä aina sun tekstit on niin mielenkiintoisia, että jaksaisi lukea paljon pidempiäkin!
  Entä ulkoasu, sijoittelut ym, onko helppokäyttöinen vai joudutko esimerkiksi selaamaan kohtuuttoman paljon alas/sivulle?
  - On toiminut mulla ihan moitteettomasti.
  Mitä plussia ja miinuksia blogissani on?
  - Plussaa tosi mielenkiintoinen sisältö, samanhenkinen arvomaailma joka natsaa, laadukas ja helppolukuinen teksti joka on selkeää ja hyvää kieltä. Miinusta siitä postaustahdista.
  Mitä haluaisit muutettavan?
  - Toistan itseäni tässä, mutta niitä postauksia voisi olla enemmän, ihan sellaista arkimeininkiäkin ja sitten kaikenlaisia mielipidetekstejä.
  Ja mitä taas ei missään nimessä saisi poistaa/muuttaa?
  - Sun asenneetta elämään, mahtavaa suhdetta hevosiin ja kaikin puolin sellasta sun ainutlaatuista otetta bloggaukseen.

  Keep up the good work, oot huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kommentti! Postaustahti on itseänikin häiritsevä asia, ja sille täytyy tehdä muutos pikimmiten. Mutta varsin mukava kuulla, että blogi on toiminut moitteettomasti ja meikäläisillekin löytyy lukijakuntaa. :)

   Poista
 4. Ainiin ja en osallistu arvontaan! :-D

  VastaaPoista
 5. Ikäsi? - 18
  Mistä löysit blogiini? - Sanotaan vaikka että persie? (petsie)
  Kuinka kauan olet lukenut blogiani? - En tiedä kyllä yhtään... reilu vuosi :D
  Luetko anonyymina, kirjautuneena, vai satunnaiskävijänä? - kirjautuneena as you know
  Harrastatko itse hevosia ja jos kyllä, niin miten? - en enään. nykyään vain kyttään kaikkien heppasia ja päden netissä
  Mikä kirjoittamistani postauksista on ollut mukavin, ja mikä ikävin? - Ääöö mä tykkään kaikista postauksista jossa avataan Koon persoonallisuutta. Ikävimpiä on aina sellaiset rutiinin täytteiset postaukset
  Luetko kaikki postaukset vai vaan tiettyä hevosta/aihetta koskevat? - Voin sanoa etten ole kaikkia lukenut. Ja se riippuu enemmän mun päivästä et jaksanko lukea kaikkia lukulistan blogeja
  Mitä mieltä olet kuvien ja tekstien määrästä? - Enemmän kuvia!!!
  Entä ulkoasu, sijoittelut ym, onko helppokäyttöinen vai joudutko esimerkiksi selaamaan kohtuuttoman paljon alas/sivulle? - Onhan se vähän tylsä, mutta ottaa nyt huomioon että juuri koskaan heppablogit ei ole mitenkään erikoisia ja kauniita ulkoasultaan. Helppokäyttöinen ja selkeä
  Mitä plussia ja miinuksia blogissani on? - plussana on ennen kaikkea sinun ponisi ja persoonallinen tapa kirjoittaa. Miinusta on esimerkiksi se että tykkään kuvarikkaudesta.
  Mitä haluaisit muutettavan? - Ulkoasua sais mun mielestä päivittää (joo en ole paraskin puhuja)
  Ja mitä taas ei missään nimessä saisi poistaa/muuttaa? - ääöö en tiedä :D

  Ja ihan vain piruuttani osallistun. Enhän mä sillä verkolla muuta tekis kuin käyttäisin pyykkipussina, mutta ainakin sain sanottua asiani.

  Tsemiä reetalle! ;););););;);) 666 69 eiku hä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, aww. :D
   Kuvanlisäystä on toivottu muiltakin tahoilta, täytynee siis oksennella niitä jatkossa enemmän. Mä taas henkilökohtasesti pidän kymmentä kuvaa per postaus ehdottomana maksimina, mutta ehkä muu kansa on toista mieltä. Ja ilmeisesti onkin. :D
   Ulkoasua on hankala päivittää usein jos ja kun ei ite osaa tehdä mitään, ja ahdistaa ahdistella osaavia jatkuvasti. :D

   Poista
 6. 18v, blogin löysin luultavasti petsien kautta? En muista kuin kauan olen lukenut, ihan julkisena lukijana luen. Siellähän se Alice seisoo tallilla. Lasketaanko hepan rapsuttelu harrastukseksi?:D Kaikki postaukset luen ja mielenkiintoisin/mukavin on kenties ollut Mietteitäni hevosen pidosta, osa 1; Elinolosuhteet , ikävintä en osaa sanoa. Ulkoasu, teksti, kuvat yms hyyvä. Plussaa vähän erilainen ja enempi ehkä maanläheinen(?) näkökulma asioihin kuin monella muulla. Muutoksia en kaipaile, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hepan rapsuttelu on maailman paras harrastus! :D Kiitoksia kommentista. :)

   Poista
 7. Lisäksi yhteinen kiitos kyselyyn tätä kautti tai sähköpostilla osallistuneille! Sain sen mitä halusin, ehkäpä tästä lähtien blogi on lukijaystävällisempi.

  Edelleen saa kuitenkin oman mielipiteensä tuoda julki ja parannusehdotukset ovat suotavia. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.