tiistai 24. joulukuuta 2013

Arvonnan tulokset

Blogin historian ensimmäinen arvonta on saatu päätökseen! Osallistujamäärä ei ollut huima, mutta lappu karvareunustonttulakista saatiin nostettua. Sokko-onnettarena toimi blogiin kummallisimpia kommentteja jättävä lukija, eli siskoni. Osallistujat, jotka olivat kommentoineet aiempiin luukkuihin, saivat lisäarvan -eli käytännössä siis puolet osallistuneista.
Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Sain muuten joululahjaksi uuden keikkakameran, jolla nuo on otettu -kohtuullisen hyvää laatua alle sadan euron pokkarilta erittäin huonolla valaistuksella varustetusta huoneestani. Tämä (Canon IXUS 135) mahtuu kätevästi taskuunkin, joten se on täysin mahdollista ottaa maastoreissuille mukaan -joka taas tietää lisämateriaalia blogiin. Kamera on itse asiassa puhelintanikin pienempi, ja puhelimeni on kuitenkin toiseksi pienin Android koskaan. Tämä kamera onkin muuten ensimmäinen pokkarini koskaan, eikä taskumallin kameraa ole tästä talosta löytynyt seitsemään vuoteen. Oho.

Rauhallista joulun aikaa lukijoille!

2 kommenttia:

  1. onneks tolla onnettarella on noi hienot kynnet, sillä ei selvästi oo ollu onnea ku se on päätön, vähän rauka:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kamera saa vielä hatun sointumaan kynsiin, omg, ihan viimisen päälle onnetar ajatellu!

      Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.