tiistai 24. joulukuuta 2013

Hyvää Joulua!

Taas on tullut se aika vuodesta, kun blogit, mukaanlukien omani, täyttyvät Hyvän Joulun toivotuksista. Tässäpä siis meidän versiomme!
Joulukalenterin luukkuja varten ulkoisia kaivellessani löysin myös muita aiheeseen sopivia kuvia; tässä Koon joulukorttikuvat, mitä siitä nyt on. Harmi, ettei useammalta vuodelta näitä ole, mutta asia korjaantunee jatkossa!
Arvonnan tulokset tulevat päivemmällä tahi illemmalla, kunhan ehdimme sen toteuttaa.

Arvonnan kysely muuten kertoi minulle mm. että ihmisillä on ollut ongelmia blogin taustakuvan kanssa. Konsultoin asiaa tovereiltani, jotka kiltisti lähettelivät print screeneja, ja totesin, että tuo entinen sinertävä brushitaustakuva Koon ja minun & Papun kuvilla varustettuna toimi hyvin harvalla. Nauttikaamme nyt siis ainakin jonkin aikaa nätistä lumihiutaletaustasta, vaikkei täälläkään kyllä pahemmin lunta ole -jäätä senkin edestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.