Nordic Marilyn


Malin
arabialainen täysiveritamma
s. 23.7.2016, Pedersöre
säkä n. 145cm
i. Laurent DK ox, e. Meciliah ox, ei. Etman PL ox

Alkuvuodesta 2019 olin päättänyt lopettaa hevosettoman elämäni tulevana keväänä -olin tuolloin vielä vuokraaja Fenomen-nimiselle arabiristeytysruunalle, ja tarkoitus oli sen kanssa touhuta vielä huhtikuulle. Laitoin pienen varovaisen kyselyn arabien Facebook-ryhmään, jossa tiedustelin, että ovatko kaikki Suomessa myytävät nuoret arabit ruunia. Kommentteihin tuli joitain tarjouksia, yksityisviestillä enemmän. Viimekesäisiä kimoja (ei kiitos) varsoja, arabiristeytyksiä, ja Malin. Olimme jutelleet Malinin omistajan kanssa jo aiemmin syksyllä, ihan eri asioista tosin, mutta "I have been thinking about selling Marilyn to a right person"- viesti yllätti. Siksi, etten uskonut tuon hevosen tulevan koskaan myyntiin -olen ihaillut tammaa ainakin pari vuotta, siitä asti kun näin ensimmäisen kuvan siitä ja totesin, että tuossa on hevonen minun makuuni. Sovimme tapaamisen parin viikon päähän lauantaille, sunnuntaina laitoin viestiä että olisin typerä ihminen jos antaisin tuollaisen kultakimpaleen valua käsistäni.

Malin on kiltti, ystävällinen ja positiivinen pieni hevonen, joka on kaikessa tekemisessä mukana. Sillä on ajettu muutamia kertoja kärryillä, sekä sillä on ratsastettu käyntiä. Tänä vuonna keskitymme tutustelemiseen, sekä kunnon ja lihaskunnon voimistamiseen ajaen sekä maastakäsin. Tulevaisuudessa toivon saavani Malinista ystävän monipuoliseen harrastamiseen; haluaisin kokeilla ainakin lännenratsastusta, matkaratsastusta ja valjakkoajoa perinteisten koulu- ja esteratsastusten lisäksi.

2 kommenttia:

  1. Minä olen kans katsellut ihaillen näitä Annelien ruunikoita. Hän on niin kaunis. <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on! Ja paitsi kaunis, myös upealuonteinen, eli siis ihan täydellinen tyyppi! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.