keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Luukku 4


Neljännen luukun takaa paljastuu lukulistanpäivittämispostaus. Kuinka hieno sana! Mutta tosiaan, linkitä blogisi ja halutessasi esittele lyhyesti. Ei väliä, vaikka olisin jo lukijana -ajatuksenani on tehdä eräänä päivänä n + n määrä eniten minua säväyttävien blogien esittelyitä, siis sama määrä niitä, jotka ovat jo vanhempia tuttuja, ja uusista tuttavuuksista oma kasansa. Toivottavasti mieleeni olevia blogeja löytyy paljon, tai edes tuon luvun täyttämiseen!

Niin joo, ja tosiaan, hevosblogeja hakusessani! Luen tällä hetkellä erittäin muutamaa hevosblogia (no, kaikkiaan lukulistaltani osoitteita löytyy 28 blogin verran, eli ei niitä muitakaan kamalasti ole -niiden suhteen tosin olen hevosblogejakin nirsompi) ja mieluusti laajentaisin lukukokemuksiani hevostelun osalta.

17 kommenttia:

 1. http://obelixnitpicker.blogspot.com/
  Kaksi tyttöä kertoo hevostensa arjesta ja blogissa pääsee mukaan kengättömän hevosen arjen suruihin ja iloihin. Juttua löytyy myös kesäihottumasta, talvi varsan kasvusta sekä kuolaimettomien käytöstä. Epäsäännöllistä kirjoittamista ja sekavaa tekstiä :D

  VastaaPoista
 2. http://raipejaponit.blogspot.fi

  19v naisenalku jolla 2v issiponi ja 4v shettisponi, joiden kanssa touhuillaan vähän sitä ja tätä :-)

  VastaaPoista
 3. aamuruskossa on nuoren lukiolaistytön valokuvauspainotteinen blogi. Ei varmaan kamalasti kaipaa esittelyjä.

  ps. skippaa joululätinät jos käyt tutustumassa :----D

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kaikille tähän mennessä bloginsa linkittäneille (vaikka kaikki olivatkin jo tuttuja :D) ja lisää vaan tulemaan!

  Kaikkia lempiblogejani ei välttämättä tähän linkitetä, mutta esittelen ne silti kyseisessä postauksessa -jos siis tiedät blogisi kuuluvan lemppareihini, ei sitä ole välttämätöntä tähän laittaa. ;)

  VastaaPoista
 5. adiliinan.blogspot.com

  Kirjottelen säännöllisen epäsäännöllisesti 30-vuotiaasta vanhushepastani ja vaihtelevasti muustakin elämästä. Valokuvaan paljon, joten niitä tuotoksia tungen blogin täyteen. Blogi on vasta alkuvaiheilla, joten saa nähdä millaseksi se kehkeytyy :-)

  VastaaPoista
 6. http://tolttiajapukkilaukkaa.blogspot.fi/

  Olen pian 16-vuotias tyttö, joka kirjoittelee aktiivisesti blogiin hevoskuulumistaan. Harmikseni lopetettuani edellisen ylläpitohevoseni kanssa en ole löytänyt uutta hevosta... Ratsastan silloin tällöin nuorella suokkipojalla sekä pyörin siskoni mukana hänen shettistään hoitamassa. Harrastan valokuvausta, joten kuvia ja videoita löytyy blogista reilusti! :)

  VastaaPoista
 7. http://soffenblog.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 3 vuotiaan raviponinalun elämästä niin hyvine kuin huonoine aikoineen. Poni on ravannut vain kahdet ravit, mutta tarkoitus olisi treenata ponin kanssa ja alkaa starttailemaan enemmänkin. :)

  VastaaPoista
 8. http://skyfighter96.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. http://daytonatintti.blogspot.fi
  16 vuotiaan tytön ja 11 vuotiaa puoliveritamma Tintin seikkailuista kertova blogi

  VastaaPoista
 10. http://helmijaroosa.blogspot.com

  Elämää vuokrahevosen kanssa, muuta heppailua ja välillä myös lifestyleä:-)

  VastaaPoista
 11. http://todellaturha.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. http://jonnatreenailee.blogspot.fi

  Tavoitteellista treenailua, kisoja ja normaalia arkea ylä -ja alamäkineen 8v. risteytysponitamman kanssa.

  VastaaPoista
 13. http://elviirakouros.blogspot.fi/
  Olen 17 vuotias tyttö joka kirjoittelee hevosblogia kahdesta omasta hevosesta. Toisella valmentaudun aktiiviseti tällähetkellä enemmän koulussa kuin esteissä ja ensi kaudella olisi tarkoitus startata ensimmäisissä estekilpailuissa. Kirjoitan bligiin aktiivisesti hevosteni kuulumisista. Blogi sisältää myös jonkin verran lifestyleä.

  VastaaPoista
 14. http://trustyourpower.blogspot.fi/ :-)

  VastaaPoista
 15. http://visionahevoset.blogspot.fi/
  18 vuotias ikuinen lapsi yrittää aloittaa uudestaan hevostelua, tällähetkellä ottanut jo siipiä alleen jo jonkin verran. Aijemmin hyvin paljon ollut pohdintaa hevostelusta ylipäänsä ja semmosta. Tuo koko blogi pitäisi pistää ulkonäköremppaan.....

  VastaaPoista
 16. Vain 17 päivää myöhässä. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.