torstai 12. joulukuuta 2013

Luukku 12


Ehkä nyt olisi taas kysymyspostauksen aika? Eli antaa tulla vaan, ihan kaikki mahdolliset kysymykset maan ja taivaan väliltä! Mitä ikinä oletkaan Koosta tai minusta aina halunnut tietää -tai vaikket olisikaan halunnut tietää, minä haluan vastata. Tällä kertaa ajattelin vastailla kysymyksiin kirjoittaen videon sijaan. Kysymyksiä on mahdollista nakella reilun viikon verran.

14 kommenttia:

 1. Millainen on normaali päiväsi?

  VastaaPoista
 2. küsi - kusi :'D Voi luoja, mä nauroin tuolle hetken...

  Mm... Mähän nään tän Petsiestäkin, mutta muita varten, että mitä kaikkia muita ötököitä sulla/teillä on?
  Minkä niistä ottaisit mukaan (Kn lisäksi tietty) jos saisit valita vain yhden etkä enää muita näkisi (julma kysymys, tiedän kyllä)? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouduin kahesti (tai ehkä useemminki :D) miettiin et laitanko tuota ollenkaan just tuon takia, mutta kun melkein kaikki muutki ilmansuunnat Suomesta katottuna oli laitettu (ei Venäjää koska en ymmärrä sitä yhtään, noita muita kylläkin) niin pakko kait se on etelänaapuriki mahuttaa! :D

   Poista
 3. Minkä ikänen oot? Mitä pelkäät eniten? Uskotko et Kuussa on käyty? Entä UFOihin? Millasta musiikkia kuuntelet? Jos saisit muuttaa kaks asiaa Koossa, mitä muuttasit? Jos saisit minkä tahansa hevosen maailmasta, minkä ottasit?

  VastaaPoista
 4. Lempiblogi? Lempiponi? Lempihevonen? Lempiväri? Lempijyrsijälaji? Lempimatelijalaji? Lempilintulaji? Lempilemmikki omista eläimistäsi?

  VastaaPoista
 5. Bloggaamisen parhaat ja huonot puolet? Vinkkejä aloittelevalle?

  VastaaPoista
 6. Millainen on sun tavallinen tallipäivä? Mitkä on Koon hoidossa ne kulmakivet, tärkeimmät jutut, jotka pitää sen terveenä ja tyytyväisenä?

  VastaaPoista
 7. Ihannemies? Mitä haluat tulevaisuudelta? Suurin haave? Miten pidät itsestäsi huolta (iho, kroppa, hiukset jne)? Miten kulutat päiväsi? Lempivuodenaika? Tämän vuoden huippuhetket koon kanssa, ja muussa elämässä? Miten pidät yhteyttä kavereihisi? Monestikko oot värjänny hiukses? Viisi asiaa mistä et voisi luopua? Unelmahepoti? Miten toivot hevosten/ponejen liittyvän elämääsi tulevaisuudessa? Mitä muita ns. isoja eläimiä haluaisit (tyyliin lampaita, ei mitään sisäeläimiä)?

  VastaaPoista
 8. Osaatko piirtää? Laita esimerkkikuva omasta piirrustustaidoistasi!

  VastaaPoista
 9. Oletko reijitetty/leimattu? (suomennettuna lävistykset ja tatskat kiitos)
  Reijitys- ja leimahaaveet?
  Jos Gandalf ilmestyisi lähikauppasi kassalle myymään banaaneja ihan kunnon kamoissa, mikä olisi reaktiosi?

  Kiitos hei nam

  VastaaPoista
 10. Hei, olen lukenut blogiasi jo pitemmän aikaa ja nyt vasta kommentoin :).

  Mitä tekisit uudestaan Koon kanssa jos voisit? Missä taas koet onnistuneesi erityisen hyvin Koon kanssa? Unelmapaikkasi hevosille (omassa pihassa/muualla, mitä kaikkea sisältää, ehkä pohjapiirrosta)? Aiotko mennä nykyisestä koulusta valmistuttuasi vielä muualle opiskelemaan vai töihin?

  Nyt en muuta kysyttävää keksinyt, joten hyvää joulua sinulle ja Koolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun uskaltauduit kommentoimaan! En pure. ;)

   Kiitos kysymyksistä, ja hyvää joulua ja sen odotusta siihenkin suuntaan! :)

   Poista
 11. Mä oon uusi lukija, joten voi olla, että näihin kysymyksiin löytyisi vastaukset aiemmista postauksista. Kysytään nyt kumminkin..

  Ratsastatko Koolla siis ilman satulaa? Aina, yleensä vai käytätkö myös satulaa?
  Kauanko tän erilaisen ratsastustyylin opettaminen hevoselle vei aikaa? (oon käsittänyt, että käytät kaulanarua suitsien sijaan jne.)
  Kauanko oot omistanut hevosen?
  Koska aloit harrastaa hevosia?
  Missä menee hevosen hankkimisen raja sun mielestä? Eli minkätasoinen harrastaja voi hevosen hankkia. Voiko sen katsoa ratsastusvuosista vai mistä sen sun mielestä parhaiten näkee? Onko niin, ettei koko juttua määritellä lainkaan?
  Ootko hankkinu hevoses yksin vai onko ollu apuja? (esim. ratsastuksenopettaja, eläinlääkäri ym. neuvomassa millanen olis sopiva polle)

  Sulla on tosi mielenkiintonen ja kiva blogi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.