torstai 3. heinäkuuta 2014

Puhelimen tyhjentelyä

Ehkä ensimmäinen epämääräisempi sekalaispostaus, johon on oikeasti jotain kerrottavaakin! Ne kuitenkin kuvateksti-tyylisesti, juuri nyt en ehdi kirjoitella pidemmin. Olemme nimittäin lähdössä viikonlopuksi rajan toiselle puolen ja poni (ja muut otukseni) jää siskoni hoidettavaksi.

Pikkutammoja moikkaamassa jokunen viikko sitten. Loistavia tyyppejä! Serafinan mielestä nuttura oli hirrrrmu siisti juttu!

Melkein mahtui koko naama... Sama tai seuraava päivä, Maikin kanssa samoilemassa.

Saatiin ööh, tiistaina? maailman söpöin paketti!

Vaihtoon laitoin kaksi ylimääräistä ihottumaloimen mahakappaletta, takaisin sain nämä purkit. Ei paha diili!

Maikki valmiina lähtöön. Edellisen kerran kärryjen eteen olen
ponin valjastanut jokunen vuosi sitten Lassin luona käydessäni,
vaan näytti edelleen luonnistuvan!

Ensimmäinen ajelu Mailalla, ja miten hieno tamma se onkaan!

Pakkailun aloittelua, näihin laatikoihin oli tarkoitus survoa kesän tavarat mutta ei vaikuta riittävän..

Tämän hetkiset ihottumantorjunta-aineet; Pioneeria laimennettuna, letitetty harja, AVS-14, aloe vera + kehäkukka. Sekä heppanameja pitämään Koo yhteistyöhaluisena.

Ruotsista kotiin selviydyn sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, ja viikko alkaakin ponin muuttamisella. Takaisin Kivariin palaamme luultavasti viimeistään lokakuussa, siihen saakka poni saa hengailla kesäkodissa, jossa on hiekkatarhat ja huomattavasti vähemmän ötököitä. Jos kutina ei sielläkään rauhoitu, jää tämä ponin viimeiseksi kesäksi -en todellakaan ala seisottamaan sitä tallissa kesän läpi, ja tuota parempia tiloja ei ihottumaiselle täälläpäin ole. Erityistä luksusta on juokseva lämmin vesi sekä ihan oikea pesupaikka -edellisestä tällaisesta paikasta on kahdeksan vuotta.

Sain palkan. Tilasin heti loimen. Pyörittelen huppuvaihtoehtoja. Argh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.