keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Ponit kameran edessä

Olen koittanut väkertää bannerintyylistä koko illan, mutta pakko kait se on tässä vaiheessa luovuttaa kun mistään ei taaskaan tule mitään, yhyy. Kävin tänään tekemässä päivätallin, jonka jälkeen käytin ponit vuorotellen harjailujen jälkeen pienellä kävelyllä. Maila tarttui mukaani ensimmäisenä, ja päätin käyttää silläkin Koon naruriimu-koulutusköysi -comboa 50mm putken takia. Kuvat puhukoot puolestaan...

Omnom ruokaa!

Ai en saa syyä?

Ihan tyhmä oot.

Paarmatki kiusaa!

Joo okei selvä mä seison ja tuijotan tyhjyyteen.

Joko saa syödä? Tai jatketaan ees matkaa?

Laitoin Mailan seisomaan pesupaikalle, ja hain sillä välin Koon talliin. Tai no hinasin. Miten paljon voikaan pieni poni tuota tallia vihata, kun aina joutuu huuhdeltavaksi... Asiaa ei helpota yhtään se, että huomenna poni olisi ihan oikeasti tarkoitus pestä. No mutta, sain ponin hoitopaikalle, jossa se seisoikin varsin tyynesti.


Pus pus minun pallerot!

Maikin jalan kylmennettyä lähdimme Koon kanssa matkaan, kiersimme saman pienen lenkin järkyttävästä auringonpaahteesta johtuen, ja pysähdyimme samaan kohtaan kuvauksia varten. Miten paljon helpompaa onkaan kuvata yksinään ponia, joka osaa pysyä käskystä paikoillaan! Korvia ei tältäkään saa höröön, ei sitten millään, varsinkaan jos mobiiliverkkoaika on loppunut eikä pääse Youtubeen hirnuvia hevosia luukuttamaan.

Ei.kiinnosta.

Naapurikentällä oli hevonen -jännää!Hölkkäsimme paarmoja karkuun, ja takaisin tallille tultuamme olikin siellä varsin kivasti porukkaa ja tallissa tungosta. Poni pikasuihkun kautta takin alle ja pihalle. Hengasin vielä tallilla hetken ja illemmasta hain ponin uuden loimen postista. Jos tuo tuhoutuu tämän kesän aikana, syön kaikki. Mur. Tämän hetkinen koetulos näyttää kuitenkin siltä, että Koo hankaa täällä huomattavasti vähemmän kuin Kivarissa vaikka tarhaakin osan päivästä nakuna, jesjes! Huomiselle on varattu pesun lisäksi ohjelmaksi Mailan ajelutusta ja uuden loimen sovittamista.

2 kommenttia:

  1. Voi kun se koo on niin ihqusöpölutunen! En kestä! <3 Halisin sen katki!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.