sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Ulkoasun uusintaa

Ihan parasta, että löytyy ihmisiä, joilla ei ole peukalo keskellä kämmentä koodi- ja kuvankäsittelyasioiden kanssa! Tämä ulkoasu on kokonaan Eerikan käsialaa. Tykkään kyllä ja kovastikin, ja meni ainakin kertarysäyksellä koko ulkonäkö uusiksi! Kokonaisuuden tulisi näyttää tuolta:


ja taas, jos sinulla on tämän kanssa ongelmia, ilmoitathan, jotta saadaan asiat korjattua! Blogger vielä säätää jotain ja toisinaan väläyttelee vanhaa ulkoasua esimerkiksi ponien sivuilla seikkaillessa, mutta päivittämällä pitäisi näkyä uusi versio -tämä toivottavasti poistunee, kun Blogger saa päivitettyä itsensä ajan tasalle. Tekstikenttä on myös toisinaan pomppinut suurinpiirtein Mailan linkkikuvan kohdalle, mutta senkin toivomme korjaantuvan ajan kanssa. Laitetaan vielä muistin virkistykseksi vanha ulkoasu, joka ei kyllä kauaa ehtinytkään esillä olla:


Kirjoittelen joku päivä loputkin esittelysivut uusiksi, tällä hetkellä vain Mailan oma on oikeasti esittelykelpoinen ja ajan tasalla. Mailasta puheen ollen, kävimme taas vaihteeksi aiemmissa postauksissa jo tutuksi tulleella kävelyllä tallialuetta ympäröivällä hiittilenkillä, vaan tamma meinasi, että huonosti on lanattu ja liiskasi yhden alueen omin toimin tasaisemmaksi.


Maila on kyllä hassu otus; tallista se lähtee kuin ravuri ketjuista tuli hännän alla, tallin pihassakin pitää vielä tohottaa täysillä, vaan tielle päästyämme alkaa pää laskeutua ja askeleet hitaantua. Kymmenisen minuuttia kävelytapoja muisteltuamme se hakeutuu taakseni ja kävelee löysällä narulla varsin nätisti, välillä naamalleni tai niskaani puhallellen. Vaan koskaan ei sitä tarvi mukaan vetää, toisin kuin tuota tummempaa yksilöä... Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin tällä kertaa, minä lähden vapauttamaan Pringles-purkin kannen alle pyydystämäni koppakuoriaisen takaisin pihalle, ja mikäli ette ole vielä merivideota katselleet, täältä löydät tiesi sen luo!

4 kommenttia:

  1. Mobiililaitteella ulkoasu ei tunnu toimivan, mutta milloinkohan blogit olisi näyttänyt siedettäviltä mobiililaitteella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, aika kauheelta näyttää... Hmmh, vois ottaa mobiiliversion kokonaan pois, varmasti toimii tuo normiversio tätä paremmin. :'D

      Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.