torstai 17. heinäkuuta 2014

Roadtrip 1/3

Etelä-roadtripini ideana oli ja on siis tavata nettikavereitani, nyt on ensimmäinen heppaetappi takana. Epähevojutuista en jaksa tänne kirjoitella, mutta löysin ufoponin täältäkin!


On kyllä ihan mielettömän siistiä tavata ihmisiä, joiden kanssa on enemmän tai vähemmän kommunikoinut netin välityksellä, tai lukenut heidän blogejaan, ja nähdä se oikea persoona blogi-ihmisen takana. Ja todeta ponien olevan aivan yhtä söpöjä kuin kuvissakin.


Tämä päivä menee vielä kissanpentujen ja muiden otusten keskellä, mutta huomenna lähden taas toisen heppabloggaajan ja otuksensa luo. Aamusella kävimme lastaamassa 11 tuntihevosta jotka ovat viettäneet peltojen toisella puolen kuukauden laidunlomaa ja palaavat nyt tallilleen, ja en voisi olla iloisempi siitä, että jaksoin ponin lastaamiseen totuttaa...

Niin, ja jos ette ufo-otusta tunnistaneet, se on Viola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.