sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Pikkuponi!

Sikälimikäli jollekin lukijoista on jäänyt epäselväksi, olen heikkona pikkuponeihin. Jos on käynyt niin surullisesti, etten ole kyseisiä otuksia tavannut hetkeen, joudun oikeasti kasaamaan itseni käyttäytymään asiallisesti. Pikkuponit on parhautta, shetlanninponit etenkin mutta myös muut, ja lisäpisteitä jos otus on nuori tai vähintäänkin edes vähän varsamainen. Shettikset tuppaavat onnekseni yleensä sellaisia olemaan. Ja onnekseni eräs työkavereistani on melkeinshettis; 3/4 shettistä ja loput welsh mountainia. Nelivuotias tamma, ja kaikin puolin aivan loistava tyyppi, voisin vaikka tuoda kotiini. Taidan kuitenkin tyytyä pitämään kainalossani ja rapsutella ponia aina kun on ylimääräistä aikaa.Tästä päivältä on tulossa mahdollisesti toinenkin postaus jos se nyt onnistui. Nyt taidan poistua nukkumaan, tänään menin aamutalleilemaan kahden-kolmen tunnin yöunilla ja kotiin päästyäni romahdin sänkyyn enkä noussut ennen kuin oli ihan pakko. Reippaana iltatalliin ja sen jälkeen Koon luokse. Muistin muuten ottaa puukon kotiin! Huomenna voisin silputa loput kaviot jos vain ehdin.

Iltatalliin saapuessani näky oli tällainen. Naurattaa tuo varis Joosepin turvassa...

Ruuti-poni

Pikku-Syppe

6 kommenttia:

 1. Voih mieki olisin halunnut pikkuponin, mutta Dimen maailmaan tulo esti sen. Ponin kärryt ja silat odottaa tuolla miun pikku unelma ponia yhyy :D Ois etes Dime jäänyt pieneks, mut turha toivo. Ehkä joskus vanhempana sitten mulla on kunno shettiksistä ja muista söpöistä tuholaisista koostuva lauma.

  Nuo siniset simmut! Todella kaunis poni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin kelpais pikkuponi millon vaan. Kookin rakastaa pikkuponeja, vaan ei tuu toista taikka uutta hevosta ennenkuin päästään vuokralaisuudesta eroon. Shettistuholaislauma kuulostaa niin loistavalta! Samasta itekin oon haaveillut vuosia. Voih, pikkuponit. <3

   Poista
 2. Miksi melkein kaikilla loimet auringonpaisteessa??????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla satoi. (ja oli niin kylmä, että siivosin karsinat hupparilla ja softshellilla, tallin ovet kiinni) Päivällä satoi. Illalla, viiden-kuuden maissa, sade ja koleus väistyivät ja aurinko alkoi paistamaan. Tulin tallille seitsemältä, jolloin otin loimet pois, kun tallilla ei ilmeisesti ollut illasta ketään käynyt. Sattumalta kyseiset kolme ponia makoilivat, enkä halunnut kokeilla miten hankalaa makaavalta ponilta on takki poistaa -enkä halunnut niitä ylöskään usuttaa. Jos katsot silmien kanssa, huomaat ruunakuvien taustalla violettiloimisia pikkuponeja. Yksi niistä on tuo kirjava. Tammoilta sain takit heti pois kun olivat jo jaloillaan, ruunatkin nakuuntuivat iltaruuilla. Etkä näe näissä kuvissa kuin puolet hevosista.

   Sitä paitsi, auringonpaiste ei kerro Suomen kesässä sitten mitään. Olen useampaan otteeseen katsonut ikkunasta, että onpa nätti sää, aurinko paistaa ja jeejee, ja olen joutunut ulko-ovelta palaamaan takaisin hakemaan lisävaatetusta. En tiedä käytkö pihalla, mutta ainakin täällä meren rannalla tuulee toisinaan ihan törkeän kylmästi -eikä aina ole auringonpaisteestakaan huolimatta kuin muutama aste lämmintä. Tai voi olla vaikka pakkastakin.

   Että siksi!!!!!!!

   Poista
 3. Hitsi onkoha mulla Sandrasta vauvakuvia jossai mun koneen syövereissä D:: silloin se oli aivan järettömän söpö!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vuodelta 2011 tai 12 jotain ja awwbaww Sandros! :3

   Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.