torstai 19. kesäkuuta 2014

Vieraissa saappaissa

Pfft huijasin, ihan oli omat Converset räpylöissä. Kävin tosiaan siskoni mukana katsomassa hänen vuokrahevostaan, enimmäkseen kameran takana mutta käväisinpä selässäkin. Kyseessä on siis nuori estetamma, joka osoittautui varsin sympaattiseksi ja fiksuksi otukseksi. Katselin jo maasta tamman laukkaa ja totesin, että en kyllä enää ihmettele miksi tämä estekäyttöön ostettiin, ja kokeiltuani sitä selästä tunsin oloni märäksi rätiksi. Tamma ei kuskannut ja oli varsin nätisti kontrollissa, mutta laukassa (hevosessa) oli niin paljon voimaa, että oloni oli varsin pieni ja mitätön. Ratsastaahan en osaa, varsinkaan hevosella, saatika täydessä varustuksessa olevalla, mutta tamma suoriutui puskaponeilijan kuljetuksesta mitä loistavimmin. Huolestuttavaa on se, että näytän kuitenkin noin sopusuhtaiselta tamman kyydissä, kun kyseessä on kuitenkin ihan hevosen kokoinen ja ei-mitenkään-turhan-kevyt eläin. Koolla on huomennatänäänmitenvain vuolupäivä ja joudun aukomaan siltä yhtä kavioa, huihui. Muutakin jännää ja blogikirjoituksen arvoista voisimme puuhailla, siitä mahdollisesti lisää sitten myöhemmin.




Meinaa naurattaa kun ei meinaa onnistua...



2 kommenttia:

  1. pulunen on huippu mut toi vipa kuva...... joo alkeistunnille llömps! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin et ehkä meiän paikka ois kuitenki siellä talutustunnilla. Opittais pitään ohjia kädessä ja saamaan heppa liikkeelle...

      Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.