tiistai 2. syyskuuta 2014

Ruskaratsastuksella

Sunnuntain aamu- ja päivätallien aikaan kylmäsin Mailan jalan neljästi, ja karsinoita siivoillessani tamma sai seikkailla tallissa vapaana -siellä kun se ei ala riehumaan, mutta pääsee vähän vetristämään raajojaan. Eikä haitannut yhtään, että tamma imuroi muidenkin karsinoista korret, helpottui karsinoiden siivoaminen huomattavasti! Samoiten eilen kylmäilin kinttua minkä ehdin. Päivästä puttea oli käytetty pienellä kävelyllä, johon jalka reagoi vähän myöhemmin lämpöilemällä, mutta lämpökin oli viilentynyt iltaan mennessä. Hyvältä siis näyttää, ainakin toistaiseksi! Tämä viikko ainakin vain pieniä kävelylenkkejä, katsotaan sen jälkeen tilanne uudestaan.


Koo pääsi eilen Janitan ratsastamana pienelle ruskaratsastukselle. Vähitellen alkaa vihreät lehdet vaihtamaan väriä ja talvi tehdä tuloaan -en todellakaan valita asiasta, tulisivatpa pakkaset jo! Koon naama on alkanut kutisemaan inhottavasti, ja AVS'ää kuluu enemmän kuin koko kesänä. Nyyh. Pitänee laittaa Snuggyn lakki tilaukseen, josko se pysyisi päässä. Ja ehjänä...

Salapoliisi-Koo

Kävelin itse mukana, ja muutamat pätkät taitettiin poni ravaten (muutama askel laukatenkin) ja minä vierellä tai edellä juosten. Ärsyttää, kun alunperinkin huonolla tarkennuksella varustetun objektiivini tarkennus on huonontunut entisestään, ja kuvia joutuu räpsimään miljoonia saadakseen edes yhden tarkan kuvan. Ja koska Koo ei ole minkään sortin poseeraaja, ei siitä saa tarkkoja hörökuvia ainakaan, höh! Mutta poni oli taas loistava, se on kyllä maailman paras puskapuksutin niin kauan, kun ei tarvi ensimmäisenä mennä. Ei turhia höpöttele ja hölkyttelee ohjat pitkänä rennosti. Ja malttaa pysyä paikoillaan, mikä on ihan luksusta Mailaan verrattuna! Maila taas kulkee ensimmäisenä, ja itse asiassa ei mieluusti päästä ketään edelleen, eikä kyttää tai säiky mitään. Puolensa kullakin. Rajallisen aikataulun vuoksi lenkki jäi varsin lyhyeksi, jotta pääsimme takaisin tallille ruokkimaan hevosia.

4 kommenttia:

 1. Olihan siellä yks oliko-mulle-herkku-korvat-hörössä kuva! Söpöläinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, 1/20 ja tuokin epätarkka! :D Mutta söpö se on kyllä, oi voi, etenkin, kun karvattomat laikut ei juurikaan tuossa näy.

   Poista
 2. Et ikinä arvaa kuka!!!2. syyskuuta 2014 klo 21.43

  Ihana toi Karkin "Hmm... paskaa... tärkeä tutkimus tässä menossa elä läski hosu siellä tai nakkaan sut tonne puskaan" -naama :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.