torstai 18. syyskuuta 2014

#tbt osa 8Toukokuussa 2008 harrastimme Janitan ja Tufferin kanssa näköjään taas vaihteeksi montékisoja sekä laukkarälläilyjä pellolla -tuskin yhtään poikkeuksellinen kuukausi noille vuosille. Valitettavasti ette tällä kertaa pääse ihailemaan kaunista 11-vuotiaan Reetan käsialaa kun tuolta toukokuulta ei ole kuin yksi kirjoitus, joka sekin Ronjan kirjoittama ja luonnollisestikin väärältä päivältä. Sen sijaan videopätkiä löytyi, saatte nyt tuon pisimmän katseltavaksi. Pientä hihitystä nämä kyllä aiheuttivat, kun ponit olivat meidän mielestä niiiin hurjia ja vauhtikin ihan hc. Linkki videoon.4 kommenttia:

 1. Hahaha ihania! Tufferkaan ei oo näissä vielä alkanut harmaant... siis tarkoitan kimoontumaan. Löysin vasta yhden kuvan laitumelta, jossa ponit makaa velttoina makkaroina heinikossa. Karkki näytti oikeasti ruumiilta pötköttäessään kyljellään siellä. Pojat osannu ottaa kaiken irti kesästä :D

  VastaaPoista
 2. Haha, voi ei! :D Ihanat pallerot. ♥

  VastaaPoista
 3. Voi ei mitä ihania pikkuisia! Räjähdän! <3 <3 <3 Vitsit mitä aarteita sulla tallessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että. :D Melkosia aarteita on kyllä tosiaan, näitä selaillessa on monet naurut naurettu. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.