keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Hypermegakoostevideo

Reilun viikon ajalta muistikorteille tallentui laskujeni mukaan reilu 90 minuuttia videota. Ei riitä, että koen muutenkin videoiden koostamisen vaivalloiseksi tällä toisinaan superhitaalla 8-vuotiaalla läppärillä, mutta että mahduta nuo tapahtumat yhden kappaleen pituiseksi videoksi. Ensin piti toki etsiä se kappalekin, joka olisi edes suhteellisen pitkä, lähes instrumentaalinen, eikä liian depressiivinen -eikä mitään rakkauslauluja. Videolla on tosiaan pätkiä perjantailta (Maila ja Sandra), lauantailta (Sandra & Pippuri), sunnuntain aamutallista (Koo ja Maila) sekä lauantailta (Koo & Pippuri ja Maila). Jos katsot videon ilman ääniä, ei 3:10 alkava kohta välttämättä aukea; siinä Maila menee kolisuttelemaan pesua odottavia kuppeja, huudan "Maila" (3:14) ja tamma varsin suurieleisesti nakkelee niskojaan kun Hänen tutkimusretkeilyään häiriköin. Putte on ollut vähemmän porrasvaloissa viime aikoina, joten video on suhteellisen Mailakas -mutta toisaalta, pelkkä tuo "Maila tutkimusretkellä"-video kesti reilun parikymmentä minuuttia, enkä ihan kaikkea halunnut pätkiä pois. Leikkeet ovat kronologisessa järjestyksessä. Toivottavasti jaksatte tämän katsoa, oli nimittäin normaaliakin enemmän mutkia matkassa! Videoon pääset myös tästä. Oli muuten vähän hurjan näköinen tuo kinttu, hui, onneksi ei enää ole lähelläkään tuota!


Eilen kävimme taas vaihteeksi Koon kanssa maastossa, tällä kertaa maltoimme mielemme ja viivyimme vain nelisenkymmentä minuuttia sen jo tavaksi tulleen kahden tunnin sijaan. Pitkällä hiittisuoralla otimme vähän kiriapua edellä kirmanneesta lämminverisestä, mutta Paksukainen jäi kyllä nielemään tappiota. Ravurin saavuttamisyritys oli kova! Maila pääsi myös käymään pisimmän kävelylenkin sitten kohtalokkaan koikkaloikkapäivän, eikä jalka sanonut yhtään mitään! Ihan huippua!

K vauhdissa.

M retkellä

Maila on kyllä hassu otus. En ole aiemmin nähnyt näin mustasukkaista hevosta; se on äärimmäisen mustasukkainen Koolle ja poneja yhtä aikaa talutellessanikin tamma selvästi ilmaisi, että Hän on minun kanssani lenkillä -Koota ei tokikaan tämäkään haitannut, kun se harvemmin on seurankipeä, ja mieluusti hengaa "yhdessä yksin". Myös Koota Mailan karsinan lähettyvillä hoitaessani tamma hörisee ja katselee, että huomioi minut, ja vain minut! Jos selaan puhelintani tai puhun kaverille, tamma alkaa heti tökkimään ja puhisemaan ja tuohtuu, kun en kiinnitäkään täyttä huomiotani Häneen. Kivaa vaihtelua kyllä tuppisuu-Koon ohella, pakko myöntää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.