lauantai 30. elokuuta 2014

Terveisiä tallilta

Kännykkäpostaaminen, tuo jokaisen lempitapa! Halusin vain tulla tännekin hehkuttamaan; Maila käyttää jalkaansa! Katselin karsinassa, että seisoopa poni hyvin, ja sen aktiivisuus on taas palannut normaalille tasolle eikä poni möllötä paikallaan. Kävelykierros käytävällä ylitti odotukseni; poni ihan oikeasti liikkui puhtaasti ja oli silminnähden pettynyt kun ei päässytkään lenkille, kuten oli odottanut. Toivottavasti selvittiin nyt tällä, seuraava kuukausi varovaista kävelytystä -kävelylenkit alkavat toivottavasti jo heti huomenna, jos yön aikana ei tila huonone.


Kävimme Sandran ja Pippurin kanssa ajelemassa kuten oli tarkoituskin, nyt kuitenkin lopetan pienen kirjavan syöttelyn ja jatkan Koohoitoja sekä iltatallin tekoa, että pääsen joskus vielä kotiin -kirjoittamaan paremman postauksen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.