keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Uusi jäsen laumaan

Pikainen kännykkäpäivitys, sillä tämän julkistamista olen odottanut jo kauan! Tai no, uusi jäsen minun elämääni -eivätpä Maikki, Koo ja Sandrakaan samassa laumassa ole. Tänään nimittäin saapui ponilähetys pohjoisesta, lastinaan pieni musta Maisa. Olemme Jessin kanssa enemmän ja vähemmän tosissaan puhuneet tästä jo vuosia, mutta nyt toteutimme molempien pienimuotoisen haaveen. Meidän tallin ollessa täynnä Maisa muutti naapurin ravitallille, jossa saamme samalla kokeneempien apua. Kaiken muun äksönin lisäksi olenkin nyt ollut poniravikorttikurssilla kokeneella raviponilla jonka vuoksi blogikin on ollut hiljaisempi, sunnuntaina meillä on loppukoe ja toiveena on, että kesällä Maisankin kanssa lähdettäisiin kokeilemaan ravimaailmaa starttienkin muodossa. Maisa on nyt ylläpidossa, mutta saa nähdä vaihtuuko nimi papereihin mikäli meidän huumorintajut sopivat yhteen jatkossakin.

Eilen oli muuten Koon kanssa kavioliiton yhdeksäs vuosipäivä, joka vietettiin maastossa -minä lainaponilla ja siskoni Ronja Koon kyydissä. Tietty myös omenat ja päärynä kuuluivat päivän ohjelmiin.

20 kommenttia:

 1. On niin outoa, kun Maisa ei ole täällä! :D Onneksi se pääsi ihan parhaaseen mahdolliseen paikkaan! Laita sitten heti paljon kuvia!
  P.S. Nestorilta terkkuja, jotain ehkä tyyliin "Kiitos! Vieläkun joku ottaisi Vilmankin.".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja outoa, että se on täällä! :D Kuvia tulee heti kun pääsen töistä kotiin.

   Poista
 2. Piti ihan tulla koneelle kommentoimaan! :D (Luen kyllä ahkerasti kaikki postaukset, mtuta kännykän rss-sovelluksella.) Vau ja onnea! Sinulla alkaa kohta olemaan huikea poniinilauma siellä. Odottelen innolla mitä teidän yhteiselosta seuraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) Huikeaa on kyllä, ponien (etenkin lainaversioiden) kanssa toimiessa nyt pitää olla varaponeja kun koskaan tiedä mitä käy.

   Poista
 3. Aprillia? :D Melkein uskoin kunnes tajusin mikä päivä onkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki, olit ensimmäinen (ja kolmanneksi ainoa) kyseenalaistaja! :D

   Poista
 4. Voi kun kiva, onnea! Voitaisko me joskus käydä vaikka yhdessä lenkillä ponejen kanssa? Lenkkiseuraa nimittäin Pippurin kanssa kaivattaisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisusta ei tosiaan lenkkikaveriksi ole, mutta Sandra lähtee mielellään! Siltä pitäis saada ihan tosissaan kiloja pois, ja nyt asia on helpompaa kun huomenna poni saa popot alle ja päästään tosissaan liikkumaan. :)

   Poista
 5. Nyt on aprillia? :D

  VastaaPoista
 6. Vauu, mahtavaa, onnea! Innolla odotan, miten teidän yhteiselo lähtee sujumaan :-) Täytyy kyllä tulla katsomaan jotkut poniravit kesällä, jos satun olemaan pohjoisessa kun te kurvailette jossain.

  VastaaPoista
 7. Onnea uudesta laumanjäsenestä! <3 <3 P.S. Hapis käski sanoa, että on karmean kade Koolle. Sekin haluaa oman OIKEAN (eli pienen ja paksun) ponin! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missimittoja hipova Maisa voi vähän loukkaantua, jos häntä paksuksi kutsutaan. ;) Koo on aina rakastanut pikkuponeja, eikä varmasti olisi yhtään keppiä rattaisiin laittanut Maisun haukiputaalaistumiseen!

   Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.