maanantai 6. huhtikuuta 2015

VOVP valmentautuu videollaTai raivoaa. Harmi, ettei isä kuvannut kuin alkupätkiä harjoituksista, kuten noista pohkeenväistöistä tai raviyrityksistä -poni meinaan ihan oikeasti sipsutti kunnolla, kun allekirjoittanut sai kädet ja aivot toimimaan yhteistyössä. Suttu on kyllä hauska poni täynnä asennetta, ja tämän kanssa on sinäänsä erittäin helppo harjoitella uusia asioita, sillä kirjava kääpiö ei todellakaan jätä epäselväksi, jos säädän omiani. Jalalla hakkaamista ja pään ravistelua ilmenee toki myös silloin, kun poni haluaisi ravata mutta typerä tyttö käskeekin kävellä. Ain't nobody got time for that!

4 kommenttia:

 1. Kiva video! Näyttää kyllä olevan todellinen Poni isolla p:llä. Hyvän näköistä menoa teillä, vaikka poni olikin vähän eri mieltä joistain asioista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) Suttu on kyllä ihan Poni. Ja Tamma. :D

   Poista
 2. Kuka teillä toimii tässä opettajana? :) Tarvisin kans ohjasajovalmennusta oman ponin kanssa, että päästäs tekee jotain haastavampaakin.
  http://pikkuponin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena Rimpiläinen Kiuruvedeltä kävi Oulussa asuessani valmentamassa. Tällä hetkellä tutustelen uuden ponin kanssa, jossain vaiheessa on ajankohtaista etsiä senkin kanssa valmentaja tänne Uudellemaalle. Sen verran olen tutkinut, että täällä ei tarvi yli kahdensadan kilometrin päästä ajeluttaa... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.