tiistai 6. toukokuuta 2014

Ulkoasukilpailu on päättynyt

Kisaan tuli muutama osallistuja, ja kaikki ulkoasut olivat sen verta kivoja, että mikäli saamme tekijän kanssa sovittua, tulee jokainen jossain vaiheessa näkymään täälläkin. Sen takia en nyt esittelekään osallistuneita tässä, ja tekijöiden blogit saavat ulkoasun vaihdoksen aikaan lupaamani maininnan. Tämän ulkoasun valitsin ensimmäiseksi esille, sillä se on kivan keväinen, ja ihan jokseenkin erilainen mitä tässä blogissa on aiemmin näkynyt. Ja tuo lyriikkalainaus, voihan Destroya! Itse ainakin vaadin jonkin aikaa totuttelua tuohon molemmin puolin oleviin sivupalkitukkeihin. Tämän ulkoasun tekijällä ei ole ilmeisesti blogia esiteltäväksi. Miltä tämä kokonaisuus teidän näytöillä näyttää? Ulkoasu on muokattu omalle näytölleni sopivaksi, alta löydät siis miltä sen pitäisi näyttää teilläkin. Mikäli ei vaikuta tutulta ja viat ovat häiritseviä, ilmoita ihmeessä niin saadaan aikaiseksi edes lähes jokaisella näytöllä toimiva, helposti selattava blogi aikaan.


Ehdin nyt korjailla vain parin postauksen kuvat ja videot oikeanlaisiksi, mutta käyn ajan myötä loputkin postaukset läpi.

//Edit 0705 22:12; päivän mittaan rassailtu kokonaisuutta, ja täten kuvakin vaihdettu.

12 kommenttia:

 1. Ulkoasu on kiva ja erilainen ja tykkään etenkin tosta siluettikuvasta! Tekstin lukeminen on kuitenkin hankalaa, kun tekstin tausta on noinkin "tummankirjava", piti maalata, että jaksoi lukea. Mulla on vissiin se superouto resoluutio, mutta alas tulee vierityspalkki, kun koko ulkoasu ei mahdu näytölle. Sekava, mutta toimii näinkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tekstihomma on työn alla, en tiedä mitä siihen keksis että tekstin sais erottuun taustasta. Menkööt tämän yön yli tällasena, ja huomenna katon uusiksi. :D

   Poista
  2. Minullakin tulee alas vierityspalkki. Reso 1366x768.

   Vaaleampi tausta näyttäisi olevan kuvana, mutta jos vaihdat sen rbga-väriin niin saat kontrolloitua kuinka läpinäkyvän valkoisen haluat.

   Poista
  3. Hmmh, jännää. Tajusin selityksestäsi noin en yhtään, tuo valkoinen tausta on siis noita Bloggerin valmishöskiä. Hnph, pitää tutustua noihin. :D

   Poista
 2. Hieno! Mutta tekstin luku on minustakin hankalaa, mustalle tekstille pitäisi olla vieläkin valkoisempi tausta. Ja minulla näkyy nyt tuommoinen vaaleahko tausta taustakuvan päällä koko sivulla heti bannerista alaspäin.

  Tiiätkö mitä tuossa lyriikkalainauksessa on takana tai mitä siinä on ajateltu? Lueskelin sitä useampaan otteeseen mutta en ihan hiffannut :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstiongelman ratkon kunhan saan... ratkaisun. :D Pitää kokeilla erinäisiä variaatioita, kun en kuitenkaan tästä taustakuvasta haluaisi luopua.

   Lyriikat ylipäätään on aikalailla aina tulkinnanvarasia asioita (voin sanoa, että etenkin tuo My Chemical Romance on sellanen) ja jokainen kuulija/lukija käsittää ne omalla tavallaan ja tapa tajuta ne yleensä vaihtelee elämäntilanteen mukaan, mutta se, miten mä käsitän tuon biisin ja tuon pätkän, sopii kyllä meihin loistavasti. :)

   Poista
 3. Muakin häiritsee tuo tausta kun tekstiä ei meinaa saada luettua :( Muuten on tosi kivan näkönen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko sanoa, että näin kännykkäversiona teksti näkyy hyvin, mutta tosiaan koneelta katsottuna ihan mössöä. Pitää katsella mitä sille voi tehdä. Kiva kuitenkin, että muuten miellyttää. :)

   Poista
 4. uuui aivan sika upee tää ulkoasu !! <3 mun mielestä ainakaan ei oo mitenkään vaikeeta lukea tota tekstiä? :D mutta toi banneriki varmaan hienoin ikinä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee kiva että tykkäät! :) Tota tekstiongelmaa on tää päivä rassailtu ja ratkoiltu, ja vähitellen saadaan tästäkin kunnolla luettavissa oleva. :D

   Poista
 5. tykkään ulkoasusta ihan älyttömästi ja luettavuus muuten on ok, mutta kokoluokka ei passaa munkaan koneeseen kun näyttää tältä: http://aijaa.com/xqsdm1 + http://aijaa.com/GsMSAi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. Tuo on jo tosi paha. :D Millanen välineistö sulla on?

   Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.