lauantai 3. toukokuuta 2014

Kiimingissä seikkailuvideot

En tiedä onko muilla tätä ongelmaa, mutta minä en vaan saa aikaiseksi avata konetta. Tänään piti etsiä parit kuvat ja sitä varten käynnistää vanhus, mutta edellisen kerran olen tässä sängyn laidalla istunut edellistä postausta kirjoitellessani. No mutta, tässä kuitenkin ne lupaamani videot. Koneeni ei vieläkään pyöritä videoita kunnolla, joten tungin vain kaikki peräkkäin -pahoitteluni, jos siellä on paljonkin turhaa ja tylsää katsottavaa.Tieto lisää tuskaa, sanotaan, ja voin taas vaihteeksi allekirjoittaa sen. Olen viime aikoina taas paneutunut netissä oleskelevaan kaviomateriaaliin ja totesin, etten ainakaan tässä vaiheessa laita sitä vuoluvideotani julkiseksi -enkä edes kasaa sitä. Hain koko talven normaaliakin enemmän hevosteluinnostusta, totta puhuakseni jouduin repimään itseni joka ilta tallille ja se tuntui aina kamalalta pakkopullalta. Siihen yhdistettynä huonoluminen talvi, ja, noh, Koon kaviot eivät näytä siltä miltä ne voisivat näyttää. Kivarin maaperä on tosiaan ilmeisesti liian hapan ja siellä viihtyy bakteerit ja sienet, joka taas on tarttunut mm. Koon kavioihin, ja jota on täysin turha yrittääkään sulan maan aikaan hoitaa pois. Hyvänä talvena kaviot saa kivaan kuntoon, mutta viime talvi ei valitettavasti kuulu kyseiseen määritelmään.

2 kommenttia:

 1. Voi ei mikä ihana lyllertäjä! Ja noi ilmeet! Se "ei kiinnosta"-ilme ja toi junttieinari-ilme tokavideolla kohdassa 0:02, että "Ei, en. En taho. Ei." on niin nähty! Mun piti käydä lukemassa Koon sukutauluaki, että mistä nää jantterit on perineet yhteiset maneerinsa. En silti löytänyt kauheasti yhteisiä muuttujia, muuta kuin että isä näytti olevan samaa puolalaista tankkilinjaa. Ehkä se Janita on vaan päättäny haluta hevoskokoisen koo2:sen ja hakenu niin kauan, että löytyi. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa yllättävää että löyty taas yhtäläisyyksiä! :D Noista vois kyllä luulla että niillä olis sama isä tai mitä vaan, mutta ei, ei mitään yhteisiä edes suht. läheisiä sukulaisia. Hönöt.

   Tuo voi kyllä hyvinkin olla mahollista. :'D "Joo hei teetkö jotain sellasta mistä tää heppa ei niin tykkää? Joo ei, ei oo tarpeeks junttimuuli-ilme, jatkan ettimistä."

   Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.