torstai 31. maaliskuuta 2016

KYMMENEN vuotta!

Hui. Ei mulla sitten muuta.


Mutta siis ihan hullua. Kymmenen vuotta olemme tallanneet toisinaan samaa, toisinaan viereisiä polkuja ponin kanssa, ihan papereissakin siis. Vuosipäivää juhlistimme käyntimaastolla -siis typerimmällä mahdollisella tavalla, jos ponilta kysytään, kun saman ajan olisi voinut käyttää tukka putkella laukkaamiseen tai vaihtoehtoisesti syömiseen. Syynä viettotapaan tosin on se, että kyydissä matkustellessani ja ajatusten lennellessä missä sattuu, laskin 1+1 yhteen ja tunnistin päivämäärän. 


Käyntimaaston jälkeen karkasin vieraisiin, Muulin luo nimittäin. Olipahan symppis tyyppi! Ja... jännä. Niin hevonen, mutta ei kuitenkaan. Toimin kameramiehenä räpsien sarjatulella sen verran kuvia että menee joku tovi niitä läpikäydessä, ja tarvittaessa leikin kaura-automaattia, vähän ehkä ihastelin viimekesäisiä aasivarsojakin. Aika söpöjä... Visiitin onnistuimme aikatauluttamaan juuri niin, että tallissa harjaamisen jälkeen aurinko paistoi kivasti loppuajan taivaalta -ei ollut moista ilmiötä näkynyt koko päivänä. Eikä pahemmin näkynyt sen jälkeenkään.


Ettei vuosipäivä turhan kiva olisi jo ollut, Koo klipattiin tänään toisen kerran elämässään. Poni ei ollut yhhhhtään innoissaan tästä, kahdesti keuli pystyyn naruja vasten ja etenkin kaulaa klipatessa nyki ja nakkeli niskojaan. Koneen sammuttua kelpasivat kyllä sekä minun että klippaajan rapsutukset, ja puomiin kiinnitettyäni pari leipää saanut poni oli koko episodin jo unohtanut.

Bloggaajan hevosena on rankkaa. Ensin kuvat, sitten leivät. Uskomatonta toimintaa t. Koo.

Sori poni, huomenna tehdään jotain kivaa. Paitsi jos on surkea sää.

2 kommenttia:

  1. Hieno klippausjälki! Teillä oli selvästi taitava klippaaja. Kooponi näyttää niin sporttiselta ja särmältä tuossa vauhtiraidassaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään ehkä vähän enemmän viime kevään lookista, tosin nyt esim. niska on paljon kivempi. Vaan kyllä tälläkin tukalla voi rallittaa pitkin kyliä. Siltä lähtee kyllä heti 10 vuotta iästä pois klipattuna! :D Sekä ulkonäön että käytöksen osalta...

      Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.