lauantai 5. maaliskuuta 2016

Helsinki Horse FairMessupäiväni meni heti aamusta asti mönkään, kun lähtö viivästyi turhan paljon ja tie oli aivan tukossa Käpylän/Pasilan liittymästä lähtien, ruuhkassa jonottelun kaksinkertaistaessa matkaan käytetyn ajan. (illalla taasen etsimme formulaani hyvän tovin parkkihallista, sinne se pikkubemari piiloutui taidokkaasti!) Aamulla olivat kiinnostavimmat näytökset, (shetlanninponiori- sekä valjakkoajonäytös) jotka valitettavasti jäivät näkemättä. Jalkapallo-ottelua katsoin jonkun tovin ja trailesityksen kokonaan, mutta täytyy myöntää kukkahattuni puristaneen sen verran että löydyin useammin katselemasta keppihevosareenaa kuin eläviä hevosia. Expoalueelta ei tarttunut mukaan heräteostosta kuin kymmenen euron arvosta, muut olivat sellaisia, joiden hankkimista olin lykännyt liian kauan. Oli kiva tavata kavereita ja tuttuja, (ja käydä kamerapuolella kuolaamassa uutta runkoa) mutta jonottelu ja selvästi liian stressaantuneet hevoset sekä seurattomuus saavat osaltani Vompatin keulan suuntaamaan huomenna vain lähempänä olevien ponien luo. 

Kuivattua kehäkukkaa yht. 600g 10€ (Chia De Gracia)
Stübbenin nahanhoitotuotteet yht. 30€ (Sammaliston tila)
Heller Black Legend-kavioraspi 36€ (Hevari)
+ punaiset letityskuminauhat Hevarilta raspin kylkiäisiksi

4 kommenttia:

 1. Reunoksella oli sekä stubbenin rasva, että saippua 20e, eli kympin kappale.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, Reunoksen koju oli niin valloitettu etten nähnyt edes noita tuotteita siellä.

   Poista
 2. Siltä varalta, ettet ole vielä huomannut, valjakkoajoa hevosella (2 videota) löytyy YouTubesta hakusanoilla Helsinki horse fair 2016. terv.tätihevoshullu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valjakkovideoita oli laitettu Facebookin ryhmiin, mutta pitää käydä nuokin kurkkaamassa, ja josko Youtubesta tuo Macho Fantasticokin löytyisi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.