maanantai 29. kesäkuuta 2015

Koo pieni kärryponi

Koo harppasi eilen suuren askeleen kohti kärryponiutta. Olemme kerran, ja juuri tätä videota ennenkin, liikutelleet ponia sen mitä ketjuissa pystyy -kolme askelta taakse ja sama eteen. Eilisen liikuttelun mentyä niin hyvin, irroitimme ponit ketjuista ja muutama askel kerrallaan kävelimme tallin käytävän melkein päästä päähän. Koosta on ilmiselvästi tuloillaan ihan hardcore-tason kukkahattuajoponi, kun sille tungetaan vaan namia nokkaan ettei poni ala raivoamaan... Heh.



Olen varannut potkuremmin ja odottelen sen saapumista lähistölle noudettavaksi. Ennen potkuremmin kotiutumista aisoja ei sidota poniin kiinni, mutta kunhan saadaan ainakin yksi lisäkäsipari avuksi, voisimme poistua ensimmäisen kerran tallista kärryjen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.