tiistai 2. kesäkuuta 2015

Son kesä ny!

Talviturkinheitto viivästyi edellisestä viidestä vuodesta noin parilla viikolla, mutta olimme silti tallin ensimmäiset merelläkävijät tälle vuodelle! Sandra oli elämänsä ensimmäistä kertaa lätäkköä suuremmalla vesialueella, joten luonnollisestikin meri tuulisena päivänä on paras vaihtoehto. Vettä oli enemmän kuin koskaan eikä Sandralla yltänyt aina jalat pohjaan vaikka olimme kohdassa, jossa normaalisti voi aivan hyvin laukata eikä vesi tuo juurikaan vastusta. Mutta Suttura oli taas maailman paras Suttura, kauhisteltuaan aaltoja hetken ponista kuoriutuikin varsinainen merimursu. Tätä tullaan kyllä taas koko kesä tekemään!Ja minä taidankin tästä lähteä lottoamaan, eihän tästä mitään tule kun tuo poni voidaan käytännössä viedä käsistä hetkenä minä hyvänsä.

4 kommenttia:

 1. Ihana merimursu! Toinenhan on ihan innoissaan! Aika luksusta kyllä, että pääsee mereen polskimaan. Meillä ei ole mitään uintirantaa edes laitumella, vaikka siellä ollaan ihan järven rannassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sandra oli kyllä varsin pätevä merimursunakin! Vaikka olisinkin kyllä ihmetellyt, jos tuo olisi meinannut että tää ei muuten oo mun juttu. Tämä on kyllä varsin luksusta, oma syrjäinen uittopaikka alueen hevosille -ei niin mitään valittamista! Onpa harmi, polskuttelu toisi varmasti Ruusallekin sopivan liikutusmuodon...

   Poista
 2. Hyyi! Näyttää kylmältä! :D Sandraa tosin ei näytä haittaavan. Hirvee shettiskuume tulee itsellekin, kun lukee näitä kärryponijuttuja. <3 Sais ottaa omat hienohelmat mallia hänestä. Välttävät vettä niin tehokkaasti, että rajasin rantalaitsan veteen eikä kukaan kuvittelekaan poistuvansa vesikautta aidoista.

  Kai meilläkin pitää tänä kesänä yrittää siirtyä avovesiuimareiksi nyt kun tuo ranta on tuossa vieressä... :P

  t. Anutus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi edes yrittää väittää etteikö tuo olis kylmää, ihan hlvetin hyistähän tuo vesi oli, mutta son kesä ny ja kesä kuivaa minkä kastelee jne! Kääpiöt on ihan parhaita, en voi kuin suositella, näiden kans on niin mahottoman kiva touhuta kun kaikki käy ja partiolaisen lailla aina valmiina kaikkeen tekemiseen. Tuo läskipallerokin kirmaa aina portille vastaan että jeejeejee mitä nyt mennään tehään jookoooo! Ellei rouva pomottaja ole portinvartijana, sillon nysvä ei uskalla lähelle... Koolle toimis varmasti samanlainen aita, ei se yhteenkään lätäkköön astu mitenkään ja mereenkin vaan, mieluusti tuolla rakastamallaan pikkuponilla, houkuteltuna. :D

   Ei muuta kuin lätäkköleikkeihin tekin, kun sellainen mahdollisuus on suotu!

   Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.