perjantai 18. huhtikuuta 2014

Rahanarvoinen ulkoasukisa

Olen jokseenkin kyllästynyt katselemaan tätä nykyistä kokonaisuutta, vaikka se taustakuvaa lukuunottamatta onkin varsin nätti. En myöskään kehtaa enää ruinata Marialta tai muiltakaan bannereita ja muita minulle tehneiltä uudistusta tähän. Tämän vuoksi päätinkin pyöräyttää käyntiin kaikille avoimen kisan -ei väliä oletko blogin lukija vai eksyitkö tänne sattumalta, saat osallistua!

Kilpailu päättyy aikaisintaan syntymäpäivänäni 4.5., mutta mikäli kaipaatte lisäaikaa tai jos siihen mennessä ei sävähdyttäviä kokonaisuuksia ole ilmestynyt, kilpailuaikaa jatketaan. Suoritettava tehtävä on siis tehdä tälle blogille uusi ulkokuori, sisältö pysyy samana vanhana höpöttelynä jatkossakin. Mitä se sitten käsittää? It's up to you. Perinteisestihän tämä tarkoittaa käytännössä banneria, taustakuvaa ja esittelysivujen linkkikuvia, mutta jos et halua tehdä jotain niistä ja koet kokonaisuuden olevan täydellinen "vajaana", sopii se minulle. Joka tapauksessa esittelysivut (neljä kipaletta; Koolle, muille hevosille, minulle ja ponikululistaus) on tarkoituksena jättää, joten huomioithan ne suunnittelussasi.
   Haluan nähdä miltä työnjälkesi näyttää kokonaisuutena, joten teethän sitä varten vaikka ylimääräisen (halutessasi salaisen) blogin, jonka linkin laitat minulle.

Vaatimuksia ei oikeastaan ole; otsikoksi voi laittaa Ein Caramell & co., Ein Caramell, Reetta & Ein Caramell (& co.), ihan mitä vain haluat. Huomaathan, että Koon nimessä on tosiaan kaksi L-kirjainta, ja co.-lyhenteseen kuuluu piste perään. ;) 
   Tykkään esimerkiksi tuosta tämän bannerin yläosassa olevasta lyriikkalainauksesta "Up in the air, chasing a dream so real" (aiemmassahan oli "Step from the road to the sea, to the sky") ja voin sanoa, että mikäli käytät jonkun lempibändeistäni lyriikoita bannerissa tai muualla, saat siitä ehdottomasti lisäpisteitä silmiini. Lyriikoiltaan sopivia bändejä ovat esimerkiksi Pierce The Veil, Sleeping With Sirens, Red Hot Chili Peppers, My Chemical Romance, Placebo, 30 Seconds To Mars, Bring Me The Horizon sekä All Time Low, myös Green Day saatta ehkä joissain tilanteissa mennä. Noista suurin osa on suhteellisin melankolisia taikka angstisia, ja blogiin sopivia, positiivisempia pätkiä joutuu täten hieman etsimään -mutta jos haluat apua, saat sitä kysymällä, ja voin heitellä sinua mukavilla lyriikkapätkillä.
   En välttämättä tykkää liian vahvoista väreistä, kirkkaan tummanpunainen tekee poikkeuksen, ja hempeämmät mielestäni kuuluvat blogeihin. Voit kuitenkin kokeilla onneasi myös kirkkailla väreillä. Haluan Koon olevan ehdottomassa pääosassa, mutta muiden hevosten kuvia voi heitellä sekaan jos siltä tuntuu. Mikäli teet esittelysivulinkkikuvat, muiden hevosten sivulle vievään kuvaan luonnollisestikin kuuluu joku muu hevonen kuin Koo. Jos et tunnista jostain kuvasta kuka siinä on tai mitä varten sitä kuvaa ajattelin, kysy. En myöskään tykkää liian täyteen tungetuista ulkoasuista. Enkä halua omaa naamaani banneriin tm muuta kuin hevosen kanssa, joten nuo lärvikuvat on lähinnä esittelysivukuvia varten -siihenkin tosin saa käyttää hevosellista kuvaa, tai voi tehdä pelkän tekstilinkin, tai...
   Bannerin leveydellä ei ole pahemmin väliä, kunhan se on tämän nykyisen levyinen tai leveämpi. Tuhannen pikselin luokkaa oleva tai sitä suurempi lienee paras.

Kuvia Koosta löydät täältä ja muista täältä, mutta voit myös omalla vastuullasi käyttää muita blogista (tai jos olet superstalkkeri ja tiedät missä muualla kuviani on, niitäkin) löytyviä.

Valmiit härpäkkeet vastaanotan sähköpostiini ollila.reetta@gmail.com ja sähköpostia nopeammin lisäapua saa lisäämällä minut Facebookissa kaveriksi ja spämmimällä sitä kautta.

Ja mikä se palkinto sitten oli? Opiskelijabudjetista johtuen pääpalkintona on 15 euron tilisiirto, (tai jos olet täkäläisiä, voit saada sen halutessasi myös käteisenä) mutta jos ylenpalttisen mahtavia kokonaisuuksia tulee useampi, saa kaksi parasta kymmenen euron lahjoitukset. Mikäli rahatilanteeni ehtii parantua tässä välissä, voi palkintopotti kasvaa, mutta tuo 15/20e on tosiaan minimi. Pidän kuitenkin oikeutenani mahdollisesti joskus käyttää myös muita kisaan tulleita, palkitsemattomia ulkoasuja/bannereita/muuta. Tämän lisäksi esittelen jokaisen kisaan osallistuneen ulkoasun, sekä niiden tehneen henkilön blogin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.