sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

3x ruunikko ruuna kameran edessä

Ja 3x ruunikon ruunan omistaja kameran takana. Perjantaille olimme tosiaan Emmin kanssa sopineet Baron-kuvaukset, ja siihen tähdäten valuin tallia kohti. Harjailin Koota Emmin siivotessa Burtsan karsinaa, ja päätin käyttää Kootakin kameran edessä. Aluksi yritin räpsiä jotain tallin edessä, mutta lopputulos oli tällainen;


Siinä Koon mielipide "seiso nyt siinä ja kato tännepäin, höristä jooko vähän korviaki"-pyynnöistäni. Vaihtoehtoisesti poni näytti siltä, että se on vetänyt jotain muutakin kuin punaista pulkkaa. Kyllä, Koolla on punainen Orthexin pulkka, mutta ei siitä sitten sen enempää.


Siispä peltoa kohti askeleemme kävivät. Viisi minuuttia "ponii poni poni ponii iihahaa kato tänne tsirptsirp mä oon oikeesti kiinnostava *klik klak* *nirsk narsk* poniii-iii-ii höristä jooko vähän niitä korvia voi että miten olet söpö mut älä syö sitä heinää hei kato nyt tänne jookoooo"-maanittelua, ja yksi onnistunut kuva.


Ehdottomasti lempikuvat Koosta-kategoriaan. Hui. Mutta seuraavaksi käsittelyyn pääsi Baron, ensiksi maastakäsinpönötyksiin ja sen jälkeen omistajansa kanssa ratsastelukuviin.


Ihan hullua ajatella, että nuo ratsastuskuvatkin on otettu vähän ennen kahdeksaa illalla. Ei ole kauaakaan, kun piti lähteä tallille viimeistään yhdeltä, jos päivänvalon aikaan halusi kuvia ottaa! Niin se kesä vaan tulee, tänäkin vuonna.
   Näiden kuvien jälkeen minä hyppäsin kameran toiselle puolelle, siitä lisää kunhan jaksan Ellin ja Emmin räpsimät kuvat käsitellä -sain sentään viime yönä karsittua vajaasta seitsemästäsadasta kuvasta 150 edustavinta, ja urakka jatkuu nyt.

Kävin muuten tosiaan tekemässä sen iltatallin toisella tallilla, ja apua, pikkuponikuume nostaa taas päätään! Eipä tiennyt kirjava melkeinshettis, että meikäläiseltäkin pikkuponitaustaa löytyy sen verran, ettei perinteisimmät ihmisenkarkoituskeinot minuun tehoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.