torstai 19. tammikuuta 2012

10. Vihdoin!

1) kuvia! Tai ainakin epäonnistuneita jotain kuvantapaisia...
2) olen koneella! (ensimmäinen kerta tälle viikolle, ja sunnuntaina pikavisiitti. Wow, ehkä löydän kadonneen elämäni!)

Mitäköhän selitin viime postingissa... Aa, poni on imuri. Viikonlopun "nyt kyllä kuvaan!!!1"-operaatio epäonnistui täysin. Haloo pahvi, ehkä kello 5:43 ei ole valoa edes videokuvaukseen... Niin, aamulla vähän ennen kuutta. Ja vaikka siivoaisitkin tallin, kun olet konit pihalle saanut, ja kello lähentelee kahdeksaa, ei sitä valoa ole vieläkään. Sen sijaan "heti", kun pääset kotiin, eli 11-12 aikaan, paistaa aurinko täydeltä taivaalta kivan kirpakkaa pakkassäätä täydentäen, mutta ajattelet, että menet parin tunnin päästä. Jep, liian myöhäistä. Valoa kyllä oli, mutta hevosille oli tasan kaksi minuuttia aiemmin annettu päiväheinät. Yritä siinä sitten saada ahneet läskit poseeraamaan kauniisti -ja liikkuvista hevosista et millään ilveellä saa kuvaa... Sen lisäksi huomaat kotona, että aukko on ollut liian suuri ja hevosen koko pää ei ole mahtunut tarkennusalueeseen vai mikä lie onkaan -wohoo... Ja kirsikkana kakun päällä, on taivas puhkipalanut ja kuvakulmat öäh... tyhmiä. Ehkä vain suosiolla jätän tuonkin jollekkin asian osaavalle ihmiselle -tai jos siirtyisinkin automaatilla kuvaukseen, saisin syyttää vain ja ainoastaan kameraa. :))

© RO 14-01-2012 Kessu esittelee uutta ylikasvanutta lookiansa. 
Huomatkaa kivat kulumat ilman satulaa ratsastaneiden kuskien jaloista. ":D"


Poniinin kanssa olemme hmm... hankeilleet. Eräskin päivä, eikun alkuyö 22 aikaan, päätin, että nyt treenataan takaosan ottamista mukaan. Hieno idea, toteutus aivan liian helppo. Pyysin ponilta ravia, ja elukka kasautuu samantien takajalkojensa päälle, ja näyttää hienoa yliastuntaa. Olisipa se sileälläkin noin helppoa... Hanki on siitä kiva, että se hidastaa ponia. Voin huoleti heittää ohjat korviin, maiskauttaa ponin täyteen laukkaan, ja tiedän, ettei vauhti kovene turhan lujaksi. Lisäksi se myös treenaa vissiin kait ehkä monipuolisemmin lihaksiakin, joita kopotiKoponi ei kylläkään omista.

© RO 13-01-2012 Rubi

Lisäksi olemme käyneet kävelyillä, siis sekä minä että poni kävellen. Se on varsin kivaa, enkä tajua miksen tee sitä useamminkin... Lisäksi olemme harjoitelleet sisälle tullessa vaativiakin vaativampia asioita; takaovesta (ahdas, pitää kääntyillä, paljon seiniä vastassa) kulkua, ja maton ali sukeltamista. Tylsää, menevät nykyään lähettämällä... Jos joskus saisin vielä trailerin eteen auton niin..! Joku kiva valoisa viikonloppu ajattelin harjoitella taas pressuiluja, yli ja ali kulkemista ja sellaista. Pimeällä en sitä tee, poni pelkää pressua jo valmiiksi niiiiin paljon että tulee vain liikaa turhia aidoista läpijuoksuja...

© RO 14-01-2012 Vili, toinen tallin terminaattoreista.

Ja minä niiiiiiiiiiiiiiiin haluan kuvaajan! Tai jonkun, joka suostuu tekemään ponin kanssa jotain. Viimeiset öö kaksi viikkoa? olen Krrsuillut yksin, ja on astetta haastavampaa yrittää kuvata jotain kivoja peltohankilaukka-kuvasia ja samalla olla ponin selässä. En ole vielä kokeillut asiaa, koska en halua kaivaa kameraa lumihangesta. :)

Olen myöskin pyöritellyt päässäni blogin ulkoasun muutosta, syystä että Paparazzia näen nykyisin ehkä kerran viikossa, ja silloin... noh, emme tee mitään mielenkiintoista, eikä tule kuviakaan. Mailaa en ole nähnyt sitten 30.12., eikä mitään hajua milloin näen tuon hörökorvan (::D huomatkaa sarkasmi) seuraavan kerran. Puppe... no, tarviiko siitä edes sanoa mitään. Blogista tulee siis luultavimmin Khöö-ploki maustettuna jollain kirjavalla ponilla kerran kuussa ja rautiaalla kerran vuodessa... Olkoonkin, että kuvat tulevat olemaan x-painotteisia, syystä että Khööstä saan vain tarhakuvia. Tralalai! Vielä jos jaksaisin opetella taas tuota Photoshoppia käyttämään niin jee! Yhtä tylsää ja yksinkertaista, kuin nykyinen, en halua. Tässä on muuten varmaan vähiten tekstiä koskaan Pöpilän historian aikana! Pitääkin alkaa vähitellen kirmailla tallille päin, toivottavasti Velmu on pysynyt aidoissa... Joku kiva ilta on tulossa taas vaihteeksi eräs esittely eräästä ponista, aloittelen sen tänään kunhan selviän takaisin kotioo.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.