torstai 30. toukokuuta 2013

Iisalmi kansallinen 25. - 26.5. 3/3

Sunnuntaina, melko huonosti nukutun yön jälkeen, pyysimme Sofian äitiä ruokkimaan Papun, että me saisimme nukkua vielä puoli tuntia pidempään. Aamu alkoi taas aamupalalla, jonka jälkeen ponin taluttelut ja kisojen seuraamiset ja radan opettelut. Tälle päivälle ratsukolla oli vain yksi startti, taas metrin korkuinen. Kisojen alettua ja niitä taas luokan verran seurattuemme lähdimme jaboille Paprun luo. Kuten aiemminkin, minä harjasin ponia, Sofia vaihtoi varusteensa, ja harjattuani ponin heitti sille varusteet niskaan. Sofian ja Papun suoritusvuoro oli toinen, joten suurin osa verryttelystä tuli suorittaa ennen rataantutustumista. Toimin taas puomipoikana, ja rataantutustumisen alettua annoimmekin ponin ohjat Sofian äidille, ja minä lähdin mukaan kävelemään rataa.


Rataantutustumisen jälkeen ratsukko kävi vielä pyörähtämässä kentän verryttelypuolella, ja hetken seurailtuani hipsin jo valmiiksi katsomoon videoimista varten. Radalta tuomisina hyvä, puhdas rata, mutta aika ei riittänyt sijoituksiin. Poni pääsi kävelytysten jälkeen taas koppiinsa, ja me lähdimme taas kentän laidalle. Ennen lähtöä Sofia kävi kävelyttämässä Papua vielä pidemmin minun siivotessa jabaa, ja pakkasimme tavarat jo valmiiksi boksin eteen. Me seurueen naishenkilöt jäimme seuraamaan vielä 120-luokan osallistujia, kun Sofian isä lähti jo pakkaamaan vinkkaa. Viimeisten tuttujen startattua lähdimme mekin avuksi pakkailuihin, otimme ponin kyytiin ja Hondan nokan kohti pohjoista.


Minä jäin jo matkalla kyydistä bussipysäkille muiden jatkaessa Papun tallille koska järjetön K-ikävä. Kiitokset Ahtisille mukavasta viikonlopusta, ja äidille ponnyn hoitamisesta!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.