perjantai 17. toukokuuta 2013

Blogin tauko jatkuu...

Kuinka kauan? En valitettavasti tiedä. Meille tosiaan hankittiin uusi netti kahden kuukauden kännyköiden nettien varassa elämisen jälkeen, mutta tuo Suomen luotettavin operaattori ei toimi kuin alle puolella meidän tietokoneista... Ja, tottakai, minun läppärini kuuluu niihin, joilla se ei toimi. Kännyköistäkin vain äidin puhelimen yhteys pelaa siedettävästi, mutta silläkään ei kyllä esim. kuvia käsitellä.

Ehkä raahaan taas läppärin ja ulkoiset Sofialle joku päivä. :D Paljon olisi kerrottavaa, hirveästi kuvia ja muutama videokin koostettavana.

Pikakuulumisina, minkä nyt hermot kännykkäpostailuja kestää. Elieli, Lassin tilannetta en tiedä, sitä en ole aikoihin käynyt katsomassakaan kun omistajansa on ilmeisesti viettänyt aikaa täälläpäin. Syppe (ja Papi) ovat olleet nyt kait kolme viikkoa kevyellä liikutuksella vuohisniveltulehdusten vuoksi, joka tarkoittaa sitä, että Reetta saa Syppeillä mielin määrin! Sylpyrä toimii tällä hetkellä hackamorella jo todella hyvin, seuraavkai koitan herkistää sen päitsiin ja siitä edelleen kaulanaruun. Haaveenani on siis kerätä pari vuotta rahaa tuon ylläpitämiseen, osta se itselleni ja antaa ruunalle hippiheppaeläkepäivät.
Karsu taas on viettänyt aktiivipäiviä, ja käynyt mm. käsihevosena maastoilemassa, esterataharjoituksissa, laiduntamassakin pariin otteeseen, sekä liikkunut ahkerasti lähes päivittäin. Herran kaviot ovat tällä hetkellä melko hirveässä kunnossa, tai siis säteet. Toivottavasti tarhat kuivuisivat nyt pian! Niinjoo, ja varma kesän merkki on se, että poni pestiin eilen. Tästä taas lähtee jokaviikkoinen pesu... Onneksi täällä on vielä ollut yöpakkasia, niin polttiaiset eivät ole vielä iskeneet.

Pahoittelen kirjoitusvirheitä, en ole yhteensopiva Samsung Minin näppäimistön kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.