tiistai 25. helmikuuta 2014

Täysi-ikäinen poni

Jee onnea Koo 18v! Se ei saa syntymäpäivälahjaksi autoa, ei ajokorttia, eikä se pääse illalla tarkistamaan paikallisten tarjontaa -sen sijaan poni saa viettää aivan rutiininomaisen päivän kavereidensa kanssa. Illasta ajattelin viedä sille omenan, ja veikkaan, ettei herra synttärisankari ole minulle suuttunut lahjojen vähäisyydestä. Helmikuu on meidän perheessä synttäreiden kuukausi; kaiken aloittaa Hippi-gerbiili 2v kolmantena päivänä, seuraavaksi Mortti-koira 8v 12. päivä, koirasisarukset Leya & Tito 3v 14. päivä ja Koo 25. päivä. Ja huomenna onkin Veeran synttärit. ;)


Täällä ei enää ole talvesta lähestulkoon jälkeäkään. Nurmikko on näkyvillä aikalailla kaikkialla, laitumet ovat lähestulkoon sulat, kaikki autotiet ovat aivan sulia, pyöräteilläkin vain varjoisissa kohdissa on jäätä. Jos talvi ei enää nosta päätään, alkanee hevosten laidunkausi varmaan huhtikuussa. Ja jos talvi ei enää nosta päätään, on Koon laumatarhailut kohta ohi tarhojenkin sulaessa. Sitten pitää vain toivoa sitä nopeaa kesäntuloa.


Saitte nyt aivan tuoreita, puolen tunnin takaisia pokkarikuvia synttärisankarista! Vielä koskaan tämän blogin historiassa ei ole näin nopeasti kuvia saatu esille.
Edessä oleva Rubin & Velmun puolisko on vielä vähän jäällä, mutta takaa 
pilkistävä kolmikon laidun on muutamaa pientä kinosta vaille lumeton.

12 kommenttia:

 1. papparaisponnynenene:)

  VastaaPoista
 2. Ööö, Mortti täytti kylläkin 9 vuotta.
  Terv. Pilkuttaja.

  VastaaPoista
 3. Päästä poni nyt edes uhkapelejä pelaamaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se uskalla, mut seuraavissa vaaleissa saa äänestää mun puolesta. :3 Jos nyt edes ehtii enää tulla vaaleja ennenku mäki oon maagisesti aikuinen.

   Poista
 4. onnea pikkupapparainensöpökarvapallero! :3 tuitui <3 c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. +velmu näyttää iha urpolta :( jos se sit vaa on...

   Poista
  2. Lol mietin että miiiitää hourit mut sit tajusin et woow tuol oli muitaki kopoteja. D:

   Poista
 5. Karsu näyttää kilpikonnalta :)))))))))))))))))))))))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.