maanantai 17. maaliskuuta 2014

Osallistu jouhikoruarvontaan

Mikäli jouhikoruista tykkäät, klikkaa ihmeessä itsesi allaolevasta bannerista Jessin arvontailmoitukseen ja halutessasi osallistu! Itselläni ainakin on jo pala ponin häntää ja Pupen otsatupsua odottanut kaapissa... noh, ainakin muutaman vuoden, ja mikäli arvonnassa ei onnista, lähtenevät ne siltikin Jessin luo muovaantumaan käytännöllisemmäksi malliksi. Harmi vaan, että minulla on pitkiä jouhia vain Koolta, ja mustat näyttävät huomattavasti tylsemmiltä entä esimerkiksi Raipen poneista tehdyt, vaan mitäpä hankittiin näin tylsän värinen eläin!


Ja jos ponin kuulumisia joku on kaipaillut, niin nekin lyhyesti; poni on edelleen hengannut Papin, Sypen ja Baronin kanssa iltapäivät lukuunottamatta sulia päiviä, sitä on edelleen liikuteltu kevyesti maastakäsin, ja odotamme kesää ja ötökkäkautta kauhulla. Vähän meinaa minulla kiirettä pukata nyt jakson lopulla koulun kanssa ja illat meneekin rattoisasti koulujuttuja tehden, mutta jospa se tästä kevättä myöten rauhottuisi... Ehkä. Toivottavasti. Jäisi jaksamista ja aikaa paremmin herra ponillekin. Siitä huolimatta olen suunnitellut, kaavaillut ja pyöritellyt päässäni useita postausideoita -ja jos teiltä niitä vielä löytyy, niin mielelläni toteuttelen aikataulujen niin salliessa! Valitettavasti omaan tavan kirjoittaa postaukset yhdeltä istumalta läpi, koska muuten hukkaan ajatuskuplani totaalisesti -istun siis tarvittaessa vaikka sen 13 tuntia lähes yhtä menoa koneen ääressä tekstiä näpytellen ja kuvia etsien ja käsitellen. Missä järki, en tiedä.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.