torstai 27. maaliskuuta 2014

Rapulassa

Kävin tosiaan viime viikon lauantaina ensiksi Sofian ja Ranan mukana maneesilla, ja sen jälkeen poikkesin loppupäiväksi Kalimeen Papuakin katsomaan. Kameran suljin lauloi taas varsin nätisti, alla muutamia kuvia. Sofian blogiin ilmestynee jossain vaiheessa lisää -ehdin tosiaan vasta tänään käsittelemään viimeisetkin kuvista. Pakko todeta, että Sofian ruukistuminen on ollut minun ja kamerani yhteistyölle haitaksi, sillä ei tule enää suljinta kiusattua ja otteen löytymiseen kestää ihan tuhottoman kauan. Tuonakin lauantaina otetuista aikalailla kaikki sileän kuvat ovat enemmän tai vähemmän epäonnistuneita (lisähaastetta toki toi tuo kyseessäoleva erittäin huonolla valaistuksella varustettu maneesi; en ylipäätään maneesikuvaile kuin hyvin harvoin, ja sitäkin harvemmin noin pimeässä) ja vasta hyppykuviin aloin löytää oikean fiiliksen ja oikeat asetukset. Huoh. Oululaiset, ja etenkin haukiputaalaiset hevosihmiset hoi, jos kaipaatte kameramiestä niin ottakee yhteyttä! :D Voin toisinaan kuvailla kylläkin muutakin, mutta hevosmallit ovat minulle helpointa ja tutuintakin.

Huomenna ajattelin kokeilla josko saisin erään pidempään kaavailemani videon kuvattua ja laiteltua, sekä sen jälkeen postattua, kun koulustakin on etäopetuspäivä. Lauantaina lähden taas Rapulaan, josta kotiudun joskus sunnuntain puolella, ja sen jälkeisessä kuvankäsittelyoperaatiossa varmaan kestänee kolme ikuisuutta.
Sain muuten jokin aika sitten uuden puhelimen, ja sen johdosta herättelin aikoja sitten artistien stalkkaamiseen tekemäni Instagram-tunnuksen henkiin. Sinne tungen minipäivityksiä liittyen aikalailla kaikkeen, myös Koohon ja muihin heposeläimiin, huomattavasti blogipostailuja useammin ja nopeammin, ja mikäli kiinnostaa, pääsette sitä katsomaan joko suoraan tästä linkistä tai hakemalla nimimerkin disepics.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.