maanantai 25. helmikuuta 2013

Möhköfantti 17v! ♥

Onnea puspusponi!  Tällä kertaa synttäribileet olivat huomattavasti lamemmat kuin viime vuonna; A-poni vaihtoi omistajaa tuossa tammikuussa, Koo ei vietä öitä karsinassa (ja sen karsina on tälläkin hetkellä täysin tyhjä, että siellä saa pounia seisotettua Pioneerien vaikuttaessa) ja menin tallille ihan liian myöhään. Möhkis vietti kuitenkin päivän kavereiden ja säilöpaalin kanssa tarhassa, ja nyt illasta kävin ruokkimassa sen ja täyttämässä vesiastian lämpöisellä vedellä, jonka lisäksi poni sai hieman herkutella heppanameilla ja kuivatulla ruisleivällä samalla, kun käytiin perustemput läpi. (keuliminen ja etukoipien nostot) Pioneer-hoidot jäivät siis tältä päivältä tekemättä, ei tarvinnut ponin seisoa sitä neljääkymmentä minuuttia käytävällä ja/tai karsinassa kuten yleensä.

Möhkispöhkis 11-06-2012

Ja nyt se maaginen viidenkymmenen lukijan raja täyttyi -huippua! Nyt haluaisinkin tosissaan kuulla, että haluatteko te juhlistaa tätä jossain merkeissä (ja missä? Erikoispostaus, se arvonta..?) vai iloitsenko vain yksinäni?

2 kommenttia:

  1. Videopostaus tai arvonta olis kiva ;) Mää voisin tulla kuvailemaan taas joskus, kun en ratsasta Baronia :D Se viimekertanen meni vähä mönkää :D
    Millon sulle sopis?

    VastaaPoista
  2. Joo, niin vähän meni. :'D Hmhmm mä otan suhun vaik taas yhteyt ku tiiän millon pääsisin poneileen järkevään aikaan. :)

    Pitää varmaan alkaa metsästämään jotain arvontapalkintoa. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.