sunnuntai 26. helmikuuta 2012

19. K & A 16v ♥


Eilen tosiaan tallilla vietettiin tallin ainoiden ponien syntymäpäiviä; Koon virallinen syntymäpäivä on 25.2., ja Aatulta tiedetään vain syntymävuosi, joka onkin sama kuin Koolla. Bileet olivat varsin vaatimattomat, mutta "kaksosille" se ilmeisesti kelpasi. Molemmat saivat siis kakut, ja purukoristelut. Kyllä, asettelimme puruja muovikauhalla puoli tuntia -eikä edes näytä siltä... Kaiken lisäksi kiittämättömät räkäturvat polkivat kirjailut sekaisin muihin puruihin!!!

K 16v


Khöön kaq.

16v ♥ Aatu (jep hieno kuvien yhdistäminen...)

Adun kaq.

Poni(t) näyttää aivan samalta kuin edellisissäkin postauksissa, hänestä ei siis ole muita tuoreita ikuistamisia kuin video, jota en jaksa katsoa että voisin todeta sen olevan blogikelpoista/kelvotonta. P.S. ilmainen niksipirkkaniksi kaikille; älä yritä kuvata karsinaa 50mm putkella. Olkaa hyvät vinkistä!

3 kommenttia:

  1. mitä kaikkea noissa kakuissa muuten on? :)

    VastaaPoista
  2. ^No nyt heitit kyllä pahan... :D Hmmn, pohjana molemmissa kuivahko lese/pellavamössö, Koon omassa kaunistakin kauniimmat koristelut hoidettu tosiaan porkkanalla, Racing Cool Mixillä, melassilla ja inkivääri-, valkosipuli- ja porkkanaraasteella. Puuropohjassa lisäksi anis, timjami ja meirami.
    Aatun omassa taas on tuo pohja, porkkanoita, Racing Cool Mixiä, valkoinen jauhe biotiinia ja punainen litku Foran Shy Feeder B-vitamiinia.
    Eli siis aikalailla sama ruoka kuin yleensä, mutta molemmilla lisänä tuo mysli ja lese, ja Aatulta puuttuu Peacemaker -ja Koolta 1,5 litraa vettä. Kakkujen lisäksi saivat lämpimät vedet, Ade melassilla ja Koo porkkanaraasteella. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.