lauantai 11. helmikuuta 2012

15. Kevättä rinnassa

Tai ihan vain pakkasta... Onneksi nyt on lauhtunut, ja huomiseksi luvattu hurrrjaa -3 astetta. Pitää ilmeisesti käydä ostamassa bikinit, että pärjää..?

Ensinnäkin, suurensuuret kiitokset Jessicalle uuden bannerin väsäilystä! Olihan se jo aikakin päivittää tuo muutaman minuutin suttu.


© RO 03-02-2012, kuvien hevoinen ei liity millään tavalla otsikkoon

Koo on taas seisoskellut tarhassa lähes kaikki päivät, päivittäisten kymmenen minuutin taikka vartin iltakävelyiden lisäksi, kun tosiaan mittari lähennellyt välillä neljääkymmentäkin. Eilen kuitenkin oli varsin leuto päivä, joten Ellalle sukset ja minä & Elli ponin selkään, ja eikun seikkailemaan pelloille! Sukset kuitenkin irtoilivat, eikä Ella saanut niitä enää takaisin, joten menimme tielle ja jatkoimmekin reissuamme pyörätieltä "Inkkaripolulle". Reissu kesti ehkä puolisen tuntia, poni ei olisi halunnut millään liikkua tallilta poispäin mutta takaisin kääntyessämme oli jarruissa puutteita.


 Tänään taas kävin ratsastelemassa kaulanarulla varustettuna, yllätys yllätys, pelloilla. Kovasti olisi pläski halunnut jo talliin, jossa muut hevoset olivat jo pari tuntia aiemmin syöneet iltapuuronsa, mutta olin ilkeä ja pyysin palleroa juoksemaan hangessa. Tämä hurja ratsasteluhetki kesti taas vartin... Huomenna meille tulee kuulemma kuvaaja, jeij!

Hypätäänpä ajassa taaksepäin viiden päivän päähän, siis viime sunnuntaihin. Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, kävin kuvailemassa Paprua sekä uutta tuttavuutta.
 Uusi tuttavuus, eli tutummin Tessu, on vajaa parikymppinen lämppäriruuna samalta tallilta kuin Paprukin. Tessun omistaja pyysi minua kuvaamaan tuota hörhiäistä, ja sormiani lämmitellen marssin kolmenkymmenen viiden pakkaseen. En ole tyytyväinen kuviin, en Tessunenkä Paprunkaan, mutta jotain tuorettakin pitää kuulemma kait laittaa. (kello muuten lähenteli viittä ja oli oikeasti hämärää -kuvaappa siinä sitten mustaa hevoista valkoista hankea vasten...) Ensimmäistä kertaa 50mm aikana toivoin oikeasti zoomia!Tessu-kuvausten jälkeen ajattelimme lähteä Paprulla tandemimaastoilemalla etsimään jotain kuvauspaikkaa. Lopputuloksena Sohvi kikattamassa lumihangessa, ja Reetta hermoilemassa isän kameran (joka oli kyllä kameralaukussa) perään... Joo, tiputtiin, metriseen hankeen. Päätettiin suojella kameraa, ja veimme Paprunkin juoksemaan tarhaan. Sekin hörhöili varsin mukavasti, mutten edelleenkään tykännyt kuvausolosuhteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.