tiistai 27. joulukuuta 2011

3. Papa-paparazzie

Jatketaan siis vasemmalta oikealle-järjestyksessä. (päässäni pyöri kaikki kenet_olen_tuntenut_pisimpään-järjestykset sun muut, mutta sekin olisi ollut väärin koska Koo on vasta toinen)

© Reetta Ollila 13-08-2011

Ehkä kuvauksellisin hevonen, jonka tiedän. Ja mitään ehkä, kun on. Paparazzi, eli Papru, Papu, Pallo, Plääplööpiupau tai mikä lie ikinä onkaan, on Sofian poni jonka elämään minä kuulun lähinnä yleisenä orjana. Lähinnä siis kameramies, perseenhinkuttaja, puomien kantaja sekä apukäsipari kisoissa.

© Reetta Ollila 06-09-2011

Papru on myös ehkä persoonallisin poni koskaan, nuutnuutnokkineen (ylivenyvä ylähuuli) ja värin vaihtamisineen. Luonteeltaan juuri sellainen kuin nuoren ponin pitääkin olla, kiinnostunut ja utelias.

© Reetta Ollila 01-07-2011

Ja koska minä, on Papukin päässyt kokeilemaan hippihepan elämää. Sofia on välillä ahkerastikin harjoitellut kaulanaruratsasteluita, jossa se toimii välillä jopa hienosti! Lisäksi Paprulla on ratsasteltu kuolaimetta, mutta tallin tätien takia se on jäänyt vähäiseksi. Kaikinpuolin Papu on vallan hieno poni. :) Papru on kuusivuotias tilastoponi, väriltään lehmä, kisannut metriä ja helppoa beetä aluetasolla kait vissiin ehkä en tiedä.
P.S.

© Tiina Ahtinen 02-07-2011
Paras kisatiimi koskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.