maanantai 19. joulukuuta 2011

1. Teretulemas Pöpilään!

Köhköh, olkoot tämä jonkin sortin esittely. Aloittakaamme blogista. Pitkään olen halunnut kirjoittaa (musiikki)elämäni ohella myös poniseikkailuistani, ja jonkin aikaa kehittelin mielessäni tätä -ulkoasua ja kaikkea. Lopputulos ei vastaa suunnitelmia, mikä ei kyllä ole mikään yllätys. En nimittäin koskaan onnistu visioissani; päässäni ne näyttävät varsin hienoilta ja mahtavilta, mutta paperille/näytölle/kennolle siirtäessäni palaan takaisin maan päälle, ja tajuan etten pystykkään siihen. Eniveis, blogin pääpaino on, yllätys yllätys, poneissa. Lähinnä noissa otsikkokuvan kolmessa ensimmäisessä, mutta myös vierailevia tähtösiä tullaan näkemään. Jokaisesta elämääni vaikuttaneesta kaviokkaasta tulee jossain vaiheessa elämääni tänne yhden postauksen esittely, en tiedä missä järjestyksessä, enkä milloin.


Minä, kirjoittaja... Olen kohta laillisesti mopoikäinen osa-aikahippityttö Pohjois-Pohjanmaalta, parisenkymmentä kilometriä Oulusta pohjoiseen. Elämääni väruttävät lähinnä musiikki, heppahippeily eli jonkinsortin luonnollisiin hevosmiestaitoihin perustuva hevostelu, valo- ja videokuvaus, hippeily ylipäätään, sekä pieni kaveriporukkani. (joista kaikki inhoavat toisiaan..) Hevostellut olen öh kait kahdeksan-yhdeksän vuotta, joista viimeiset kuusi meillä on ollut perheessä oma kaviokas, kolme vuotta olen heppahippeillyt ja viimeisen vuoden siltikin lähinnä lapannut paskaa ja kuvaillut. Tänä vuonna olen kavunnut ponin kyytiin ehkä parisenkymmentä kertaa, ja niistäkin suurimman osan joidenkin muiden hevosilla kuin tuolla omalla. Se toimittaakin tällä hetkellä lähinnä terapeutin virkaa, jonka luokse voi mennä suu mutrulla, rapsuttaa korvien välistä ja sen jälkeen lähteä suupielet korvissa.
 Tämä välttäkööt tälle kertaa, alan kokoamaan ensimmäisestä elukasta kuvia ja postausta.


Ainiin, blogilla ei oikeasti ole mitään nimeä. En keksi mitään järkevää. Hipshei ja morjesta. Postauksen kuvat on muuten jotain superrandomkuvia, jotka hain äkkiä ulkoiselta jaja... laadussa ei kehumista ja seliseli. Viiden tunnin päästä reippaana aamutalliin -taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.