lauantai 3. elokuuta 2019

Heinäkuun ponikulut


Heinäkuu
- tallivuokra 550€
- Hansaplast spraylaastari 10,99€
- Farnam Wonder Dust 14,90€
- haavanhoitotuotteet 18,79€
- Mastan suojasetti 25€
- Fairfield silmälaput 11€
- Fairfield biothane-suitset 17,92€
----------
- 648,60€


Kuinka monet suitset yksi poni, jolla ei tehdä mitään, tarvitsee? En tiedä, mutta Malinille tulee ainakin kolmannet, tällä kertaa kuolaimettomat, kunhan päätän, että haluanko maksaa Micklemin laatuisista niin paljon, vai haenko Hööksistä halvemmalla ei-niin-monikäyttöiset eikä edes yhtä hyvin muotoillut mutta kuitenkin ihan OKlta vaikuttavat sidepullit. Nämä tosin olivat täysin heräteostos, kävin vain hakemassa varaamani silmälaput (siltä varalta että ajohommat starttaavat nyt lomani aikana) vaan kassalla myyjä kysyi, että kävinkö katsomassa ale-rekin, josta irtoaa nyt tavaraa -70% alennuksella. Tein pikaisen laskutoimituksen ja totesin, että näille suitsille jää niin vähän hintaa, että niistä tulee nyt ajo- ja kurakelien suitset.


Suojasetinkin ostin oululaiselta tutultani, ajatuksena päästä jossain vaiheessa irtohypyttämään ponia. Vaiheessa on, koitan saada jotain porukkaa tallilta kasaan, koska olen aivan liian laiska rakentamaan esteitä yhden ponin kymmenen minuutin hyppelyitä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.