perjantai 8. toukokuuta 2015

Matti

Esikuvana muuan Koo-poni, toteuttajana Pekka Pörhö ja mallina korjailtu googlelöydös.


Siinä Matti, paranneltu (ja vielä varsin verinen...) versio eräästä ruunikosta ruunasta. Ensimmäinen poni oli ainoa vaihtoehto ensimmäiselle tatuoinnille, tästä onkin hyvä jatkaa ei-niin-merkittäviin leimoihin. "Haluun sarjakuvaponin mun ponin värisenä" oli idea, toteutuksesta tykkään kyllä kovin. Ja ei, sen ei ole tarkoituksenakaan olla täysin Koon näköinen, eikä välttämättä kenenkään tarvi kyseistä ponia tästä kuvasta löytää. Joka tapauksessa, tuo on leima Koolle -maailman hienoimmalle ponille joka todellakin muutti minut kokonaan. (leimahan tosiaan sijaitsee pohkeessa ja on aikalailla tasan käteni kokoinen.)

6 kommenttia:

 1. Siis onko tuo ihan oikea tatuointi? Näyttää ihan lasten kasvomaalaukselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD joo on. Mä en oo tähän mennessä nähnyt verta ja muuta kudosnestettä vuotavaa kasvomaalausta, eikäpä se haittaa vaikkei tuo aidolta näyttäis -siihen tullee jossain vaiheessa taustaa ja sen sellaista, josko sitten kiinnittyis paremmin pohkeeseen.

   Poista
 2. Mä tein minirepeämisen kun instassa tämän ensimmäistä kertaa näin :D tämä on ihana ja omaperäisempi kuin suora muotokuva tai hevosenkenkä tai jotain kliseisyyden multihuipentumaa mikä saa minut oksentamaan.

  Söpöltä näyttää ja varoitan, mutta tuosta se sitten lähtee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, sitten reagoit oikealla tavalla! :D Matti on vähän sellanen jäbä jota ei tarvi ottaa tosissaan. Mä tykkään kyllä kans tästä, enkä missään nimessä ottais realistista muotokuvaa Koosta. Ja joo, niin lähtee, taisin varata toisen ajan samaiselle miehelle ja ehkä selasin lisää artisteja...

   Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.