lauantai 16. toukokuuta 2015

Kertomus kännykkäkuvin

Kovin on taas blogin osalta hiljaisesti elelty menemään, vaan ensi viikon jälkeen voin taas hyvällä omallatunnolla roikkua kotona (=koneella) päivät pitkät. Siitä lisää myöhemmin, nyt puhelimen tyhjennys viimeisen viikon kuvista.

Sandran ja Koon kanssa kolmistaan lenkillä

... ja ponit kärryjen perästäpurkamisen jälkeen -aina välillä nämäkin osaavat olla harvinaisen vaivattomia otuksia!

Koolla ensimmäistä kertaa kärryt perässä, ja toinen aisa lenkissään! Kyllä siitä vielä kärryponi tulee...

Maila vaahtokylvyn jälkeen.

Ponien ja korvaamattoman apukäsiparin kanssa lenkillä

Aina yhtä ihana seurata tämän parin touhuja, kun poni on hyvin lyhyessä ajassa ottanut hoitajansa kaverikseen ja yhteiselo on (lähes) mutkatonta!

Taas vaihteeksi pari ponia metsässä

Ja kärryponi-Koo!!! Molemmat aisat lenkeissä ja vain yksi turvahenkilö, ja kärrytkin sai tuoda suoraan perään. Voi pojat että allekirjoittanut on muuten pikkusen innoissaan!

Huomenna Leena Rimpiläinen saapuu taas näille leveyksille ohjasajo- ja valjakkovalmennusten merkeissä, koukaten meidänkin tallilla kahdeksan(!!!) valjakon takia. Minä ja Sandra kärryttelemme viimeisessä parissa naapurin arabiruunan kanssa, sekä Koo ja Laura harjoittelevat maastakäsin juuri meitä ennen. Ruunahan ei ole valmentautunut sitten... marraskuun 2009, mutta kulttuurishokkia minimoidaksemme aloittelemme näillä kotikenttävalmennuksilla. Eipä sitä tiedä mihin tuotakin aletaan rahtaamaan tämän jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.