keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Blogin historian pisin video!

Koo on edelleen lomaillut, ja lomailee hamaan tulevaisuuteen saakka, kun tulikin, tietenkin, mutkia matkaan klinikkakäynnin suhteen. Huoh. Olemme käyneet maastakäsin kävelyillä ja tehneet temppuja sekä aloitelleet uusia, mutta selkään en kiipeä ennen kuin tuo eläin on tutkittu. Lauantaina meillä oli taas mahdollisuus käydä treenaamassa lastausta, ja se onnistuikin yllättävän hyvin! Poni meni kyytiin kolmessa-neljässä minuutissa, ja lähettäen! Ihana poni!

Sen sijaan Sypellä olen taas ratsastellut, enemmän ja vähemmän, ja tästä lähtien varmaan taas enemmän, kun viimeinenkin kesätyösopimus päättyi ja karsinat ovat taas hevosten omistajien vastuulla. Viime keskiviikkona kävimme Ellin, Emmin, Papin ja Baronin kanssa uimassa. Syppe oli tiputtanut kenkänsä laitumelle, joten irroitin toisenkin etutöppösen ja päätimme kokeilla, mitä Sypen kaviot tähän sanovat. Ja ei yhtään paha, seilasimme merellä jonkun pari tuntia ja siihen sora- ja hiekkatiematkat päälle -kaviot olivat lohjenneet varsin nätisti naulanreikiin, jotka olivat varsin matalalla. Note to myself: ota vaan ne seinämät pois, vaikka hevoselle tultaisiin laittamaan kengät jalkoihin. Arkomista tapahtui vain sorakohdissa, ja askel oli varsin kevyt koko matkan. Ja Syppe on ihana!


Tänään päätin kuvata videon Koon kanssa, tuollainen ylipitkäksi venähtänyt hoito-temppuilu-maastakäsittely-hihhuiluvideo. Olen aidosti ja syvästi iloinen, jos joku tuon jaksaa katsoa! Ei tuo mikään ihan muutaman minuutin pyrähdys ole, videoida ensin tallilla kymmeniä minuutteja ja käsitellä se täysin osaamattomana ihan tuhannen lagaavalla Movie Makerilla, etsiä pari tuntia siihen käyttöohjetta, käyttää toiset pari tuntia sopivan laulun metsästämiseen ja sen jälkeen vielä ladata se näkyville. Mutta ei siinä, varsin hauskaahan tuo oli! ... Hmph, tosi hienoa katsoa video vasta lataamisen jälkeen, ja todeta, että tuo vaivalla etsimäni musiikkihan loppuu kesken. Voi jeesus, kyllä se WMMssä kuului loppuun saakka?! Huoh, tästä lähtien en enää koskaan luota tuohon ohjelmaan. Nyt ärsyttää.


Nyt, kun ponista ei juurikaan mitään asiaa ole, voisin tehdä haluamianne toivepostauksia. Lähes mitä vain! Mielipidekirjoitukset, historian kaivelut, kuvapläjäykset -mitä te haluatte nähdä ja lukea?

13 kommenttia:

 1. IHana Poni! "Mää ruukaan seisoskella tässä käytävällä aina päivittäin, kun palvelusväki tekee näitä huoltotoimenpiteitä..." <3

  On ne meidän pojat kyllä niin samiksia... hivenen friikkiä hetkittäin.

  Oon päättäny, että Habibi on yhtä kiltti ja mussukka sitte 10v päästä.

  Ainiin joo ja se MM on tehny mulle saman joskus ääniraitojen kans. Tosi ärsyttävää!!! >:(

  VastaaPoista
 2. Hyyyvin jaksoi katsoa! Söpö tuo koira :-D Ja tietysti Koo myös!

  Useemminkin voisi tehdä videoita ;)

  VastaaPoista
 3. Koo on aneeminen hevonen. Huomaa mitä wnb-LH juttuilu tekee hevoselle, vie siltä saletisti sielun.

  Riimut on yliarvostettuja ja temput hyvin hallittuja. Puppe oli kans kiva, yhtä hyvin koulutettu kui hepone :D

  VastaaPoista
 4. Oi miten kiva on katsoa teidän toimia, Koo niin luottaa suhun. Sulla on sekä upea temppuheppa, että temppukoira :D!

  VastaaPoista
 5. Anu, jep, se on just tollanen! Ja ihan OMG EI ME NÄIN VOIDA TEHDÄ, jos ei jäädäkään tuolle tai toiselle hoitopaikalle, vaan mennään esim. karsinaan!! Ja ihan lunkisti odottaa tuossa jalkojenpesupisteellä, jos hoitopaikka on varattu. :'D Vähän joo aina sellanen "nyt Anu on käyny kuvaamassa Koota..."-fiilis kun kattelee teidän videoita, hui...

  Haha, Habanerolle paineita. ;) Tai ehkä ennemmin sulle... ^^ Hmph, tyhmä MM, ja hemmetti tuon laulun takia piti survoa noita kissakoiravideoita tuonne ettei kappaletta tarvinnu pätkiä. >:(

  Minka, aa jee hienoa! Yritän saada jotain videoitua, meinais vaan olla hyvinki tällasia samanlaisia kaikki jos nyt toisen "tallipäivävideon" tekisin kun tää nyt on aikalailla se mitä me tehdään kaikki päivät. :'D

  unkkelo, sanoppa muuta.... Entinen villihevonen muuttu sieluttomaksi zombielapaseksi kun narua aloin pyörittämään. Ei kannata, missään nimessä. D: Itse asiassa toi hevonen on paremmin hanskassa entä meidän koirat. :'D Tai ehkä just tuo koira on jees, se jopa tottelee! Mut noi on ihania, hihi.

  Ja kiitoksia Bessie! Sais vaan temppuheppa hankkia samanlaisen motivaation, ku temppukoiralla on -ottaa makupalan (myös kuiva leipäpala kelpaa) käteen, ja jo tarjoaa kaikki osaamansa temput, ja jos ne ei kelpaa, niin tarjoaa uusia. :'D

  Suurkiitos kommenteista kaikille! :]

  VastaaPoista
 6. Sellanen kavereiden esittely postaus ois kiva :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, pistän korvan taa! Esiteltäviä kavereita ei vaan hirveän montaa ole, mutta alan suunnittelemaan. :)

  VastaaPoista
 8. Talliesittely, jos ei jo ole(en jaksanut alkaa selaamaan, kun puhelimella olen:D) Kertoisit millainen talli(yksityinen, iso, pieni, millaista toimintaa, oma?) jotain kuvia ja vähän talliympäristöä:)

  VastaaPoista
 9. ^Varsin varteenotettava vaihtoehto tuokin, pitää vaan omistajilta kysellä etteihän heitä haittaa jos tollasen teen. :)

  VastaaPoista
 10. ahehheahahhaa en kestä ton jodeksen naamaa XDXD

  VastaaPoista
 11. Kuules Pera, ei sunkaan Titos aina ihan järkevältä näytä. >:(

  VastaaPoista
 12. Hei, pistäisitkö minulle mailia niitten RMM-suitsien sovituksen tiimoilta. Keksin että ihan turhaan se tämänhetkinen sovittaja lähettää ne välillä minulle ja minä sitten sinulle kun nykyinen voi lähettää suoraan sulle! Eikö?

  bessie5@hotmail.com
  -osoitteeseen voi laittaa meilii. Minä ottaisin mieluusti sun yhteystiedot

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.