perjantai 28. joulukuuta 2012

Vuoden 2012 parhaat osa 1

Koitan repiä näihin jotain sellaisia mitä ette mahdollisesti olisi ainakaan täällä nähneet. Ensimmäisessä osassa siis vain pari kertaa kuvaamiani kopoteja.

R.I.P. lv-r Desant Nordiafwb-t. Ginast

Ensi vuodelle tavoitteeksi voisin ottaa kuvattujen randomhevosten (joita nämä eivät kyllä ole...) lukumäärän lisäyksen, niin helposti jään vain räpsimään Papu-Koo-Lassi-Kivarin hevoset -mukavuusalueelle. Että jos joku Oulun suunnilta haluaa heppakuvasia, niin eikun yhteyttä tänne. :D

Koon kanssa kävin tänään laukkailemassa pitkin pyöräteitä, sekä peruuttelemassa päivittäiset 40 askelta loivaan ylämäkeen. Itsemurhayrityspäivä (rattikelkka perään) on vielä päättämättä, kun pitää laina-Stigalla rälläillä...

Kuten joku ehkä huomasikin, vaihtui pöpilän ulkoasu melko radikaalisti -bannerista kiitos Veeralle! Tämän myötä minun on kait pakko alkaa aktiivisemmin kirjaamaan myös Lassin kuulumisia. Ottaisin mieluusti kommenttia vastaan, onko tämä nyt yhtään lukijaystävällinen etc.

Mikä näistä kuvista oli sinun lempparisi?

3 kommenttia:

  1. Tää ulkoasu on tosi hieno! Kaikki kuvat on mun mielestä kyllä yhtä hienoja ;) Niinkun oot varmaan mun blogista huomannut, niin käyn käpylän tallilla, niin voisin tulla kuvaamaan sua jos haluat kuvaajan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sofia(t)! Olis kyllä kiva, ja saada ajolenkeille joskus kaveriakin mukaan. :) Pitää olla yhteyksissä kun Käpylään taas meen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.