perjantai 12. lokakuuta 2012

Videopostaus!

Vau, historiallinen hetki pöpilän... historiassa? Elieli, toissapäivänä kävin tosiaan leikkimässä pounin kanssa kentällä, ai että se oli niin kiva etten halua pitkään aikaan tehdä mitään, koska se ei kuitenkaan onnistu. Otimme lähetyksiä puomeille, niiden väliin sekä tötteröille, peruutuksia ja suoraan eteenpäin liikkumisia niin, etten itse liiku ja öäh... temppuja. Aloittelimme minkälie-crunchin vai mikä olikaan harjoittelua. Siis niin, että ponilla on etujalat edessä tasan, takajalat rungon alla tasan ja poni kuikistaa päällä etujalkojen välistä. Tähän malliin siis. Pitää kylläkin alkaa vahvistamaan kosketuskeppiä, ettei tarvi itse kyykkiä. Eikä houkutella. Niin, ja opettaa kaakkimus liikuttamaan sorkkiaan käskystä.
 Eilen poni lomaili, tosin kävin juoksemassa pitkin laidunta pariin otteeseen.
 Tänään aamulla aamuheinäannosta viedessäni pouni päättikin jouduttaa töihin menoani, karaten viereiselle pellolle. Vein heinäverkon roikkumaan puuhun, blokkasin pyörällä kulkureitin laidunpellolta tarhojen --> muiden hevosten luo, ja lähetin palleron tarhaan. Hihi, sinne se sipsutteli sievästi sorkillaan. Tui. Ja jäi portille kerjäämään ruokaa. Piti käydä näyttämässä heinäverkon paikka, ettei se ihan kuovi laitumen pintaa rikki. Illasta tosiaan Sohvi kävi pitkästä aikaa liikuttamassa Koon, ai että oli kiva katsoa tuota rentoa liikkumista pitkin ohjin. Saa tulla toistekin vierailulle. ;)

 Huomenna hackamoret testiin ja kokoonpanolla minä-Koo, Sohvi-Papdu & Veera-Velmu metsäilemään. Saa nähdä kuinka moni tulee hengissä takaisin, ja miten poni jaksaa lomailujen jälkeen...


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.