lauantai 9. maaliskuuta 2019

Nordic Marilyn, luku 1


Tervetuloa, joko takaisin tai uutena vierailijana. Nyt on taas syytä herätellä blogia henkiin -melkein kahden vuoden hevoseton elämä on vihdoin päättynyt. Hän tuossa ylhäällä on Nordic Marilyn, kolmevuotias arabitamma. Lähes kahden kuukauden kaikenlainen suunnittelu ja miettiminen päättyi eilen kirjoittessani nimet paperiin onnistuneen ostotarkastuksen jälkeen. Jälleen kerran huonosti nukutun yön jälkeen olemme nyt seitsemän tuntia kestävän matkan alussa, yhä Pohjanmaalla. En malta odottaa, että pääsen kunnolla tutustumaan uuteen ystävääni!

2 kommenttia:

  1. Onnea! Sinulla on selvästi tietynlainen maku poneissa, kun uusi ystävä on aika samannäköinen kuin edellinen. :) Olemme samalla mustaharjainen tähtipää -linjalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ostokriteereinä oli nuori, ei-kimo arabitamma, en siis etsinyt ruunikkoa tähtipäätä (vieläpä valkoisella vasemmalla etukaviolla, kuten eräällä ruunalla) mutta Malin hurmasi ja näin kävi.

      Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.