lauantai 19. lokakuuta 2013

Syysloma!

Se on vihdoin täällä, onhan lomaa jo odotettu ja kaivattukin! Kaiken lisäksi myös Kelloon satoi viime yönä lunta, kun tähän saakka lumisateet ovat kätevästi kiertäneet ellei koko Haukiputaan, niin ainakin Kellon ja Kiviniemen, jossa me siis vaikutamme. Niinjoo, ja yötäpäivää pakkasen puolella ollaan oltu jo muutama vuorokausi, joten ponikin on päässyt jumppapuvustaan eroon -eikä toivottavasti tarvi enää tämän vuoden puolella sitä pukea. Edelleen loimi on kuitenkin karsinan edessä odottamassa polttiaisarmeijan hyökkäystä, en vain jaksa uskoa niiden luovuttaneen... Ponille tosin on alkanut varsin kivasti kasvaa pörrökarva myös kaljuksi saakka hangattuihin kohtiin, jes!

Tulipahan todettua, että jos tuolle joskus vielä kengät pitää laittaa, 
ei herra Poni ole kovinkaan yhteensopiva verkkojen kanssa...

Ja syysloma 2013 tarkoittaa meillä kavereita -sekä minulle että ponille. Kuka tunnistaa kymmenen päivän vierailulla olevan karvaisemman toverin? Niin, ja kuka arvaa ihmiskaverin? ;)


Tällä lomalla käymme muuten myös hakemassa muuan karvapötkylän huoneeseeni, enkä vaan millään malta odottaa!

Kuvan ottanut Karoliina Vainio

Sen voin kuitenkin sanoa, että nyt pitäisi reilun viikon aikana tulla materiaalia enemmän kuin viime kuukausina yhteensä. Pitäisi, mitään en voi luvata! Vieraileva parivaljakko saapui Kivariin eilen, tänään aamupäivällä laitettiin ponit samaan tarhaan ja todettiin, että eiköhän ne tule aivan loistavasti toimeen. Lähes samantien alkoivat nyhtää heinää samasta verkosta ja rapsuttelivat toisiaan. Ja voin muuten sanoa, että olen ikävöinyt tuon ponin kuvaamista, ihan mahtava eläin!


Meillä on muuten lainassa muuan verme, joka on lähiaikoina ollut melkoisen kuumana keskustelunaiheena, ja raivannut tiensä niin kisa- kuin puskailu"muotiin"kin. Niistä esittelyä ja kokemuspostausta, kunhan saan jonkin sortin kuva- tahi videomateriaalia.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Onpa kiva! :) Tervetuloa ja toivottavasti viihdyt meidän toilailujen parissa. :)

   Poista
 2. Koo on kyllä nätti poni! Varsinkin pää sillä on kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin! Se ei ehkä ole komea, tai muutenkaan mikään WAU-eläin, mutta varsin söpö, ja sehän mulle riittää. :)

   Poista
  2. Juu, ja persoona on kyllä tärkein ja sitähän ponilta mitä ilmeisimmin löytyy :D ihana

   Poista
  3. Totta -mitäpä sitä nätillä hevosella, jonka luonne on totaalisen sopimaton itelle. Toki parantamisen varaa tuossakin on, eikä se mikään poni vaaleanpunaisista unistani oo, mutta se on minun ikioma rakas paras möhköpalleroystävä enkä muuhun vaihda. <3

   Poista
 3. Kivoja kuvia! :)
  Sadetakin Suojassa
  http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.