sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Seitsemän kesäkuvaa-haaste

Tämän kolmannen haasteen sain jo jokunen aika sitten Jessiltä, kiitos hänellekin!

Laita seitsemän kuvaa kesästäsi ja selitä kuvat vain yhdellä sanalla, haasta sen jälkeen seitsemän blogia tekemään sama.

Haaste lähtee Sofialle, Anulle, Eerikalle, Sofialle, Raipelle, Janikalle, sekä Eetulle.

Koon kesään 2013 kuului...

... tuuppailuja,

... poseerauksia,

... tuhoamista,

... lainaratsuilua,

... ystäviä,

... itsensä ylittämistä, 

sekä mikä tärkeintä:

loputonta syömistä!

Eli aivan hyvä kesä, t. 100 kiloa lihavempi Koo. Alkuun pidin haasteen toteuttamista lähes mahdottomana, sillä viime kesä oli huomattavasti kuvaköyhempi kuin koskaan aiemmin. Löysinkin seitsemän ponin kesää kuvaavaa kuvaa, joista kuusi tekevät ensiesiintymisensä julkisina! Ei yhtään huonommin siis. Suurin hankaluus olikin sitten kuvailla tosiaan vain yhdellä sanalla, ja luistinkin säännöstä viimeisten kuvien osalta... Ja paljon jäi vielä laittamatta! Näiden lisäksi kävimme Ruukissa EASEL-kurssilla, ihanilla maastoilla, sekä kaulanaruilimme ihan tolkuttomasti. Mutta loppujen lopuksi eniten kesää kului kuntouttaessa ja hoitaessa ponia ja hänen vaivojaan...

2 kommenttia:

  1. Toi itsensä ylittämistä- kuva on ihan törkeen upea. Siitä välittyy tietynlainen villiys (onks toi sana) ja luottamus.
    <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mäkin tykkään tuosta kovasti, toi fiilis oli ihan uskomaton. Baanattaa ponilla täysiä laskuveden aikaan, tietäen et se pysähtyy ku pyydän, ja miettiä, kuinka ihan muutama vuosi sitten poni kuskas mua 6-0 metästä pois, ja taluttaessakin jouduin pitämään ketjua sen suussa. Huh, ei oo ikävä niitä aikoja!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.